reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Tycia słownik Victora jest tak samo zasobny jak Twojego Kondzia
Chyba nie mamy się co martwić
Laila przyswoiła sobie bardzo potrzebne słowo
Susu musisz być z niej dumna
Gosia te nasze Bąble lubią już kombinować, nawet jak jeszcze za dużo nie potrafią
Trzeba ich ciągle uczyć i poprawiać - taka już nasza rola
A z tym przypadkowym "proszę" i "dziękuje" to myślę, że wcale nie jest tak przypadkowo. Ty nie powtarzasz tego jak Ci każą i Emilka też;-) Ważne że odpowiednio to stosuje do sytuacji
Jeszcze raz gratulacje dla Wszystkich Dzieciaczków
Chyba nie mamy się co martwić
Laila przyswoiła sobie bardzo potrzebne słowo
Susu musisz być z niej dumna
Gosia te nasze Bąble lubią już kombinować, nawet jak jeszcze za dużo nie potrafią
Trzeba ich ciągle uczyć i poprawiać - taka już nasza rola
A z tym przypadkowym "proszę" i "dziękuje" to myślę, że wcale nie jest tak przypadkowo. Ty nie powtarzasz tego jak Ci każą i Emilka też;-) Ważne że odpowiednio to stosuje do sytuacji
Jeszcze raz gratulacje dla Wszystkich Dzieciaczków

rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Emilka właśnie zakłada lalce pieluszkę i nawet jej to wychodzii nawet pupę zapudrowała
![]()
Idelna mamunia!

Kuba też chciał założyć pieluchę,ale ....mi na głowę

irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
jenni tez zaklada lalce pieluszki a bluzeczki na nogi a spodnie na gloweEmilka właśnie zakłada lalce pieluszkę i nawet jej to wychodzii nawet pupę zapudrowała
![]()

irtasia27
u Jenni to samo od chyba juz miesiacaEmilka miała cały czas etap rozbierania lalek i wszystkie są bez ubranek a dziś widzę ze jej się to zmienia w ubieranie![]()

Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
U Konrada chyba nastapił jakis przełom z mowieniem.Dzis cały dzien powtarzal jakieś sylaby po mnie,probowal nawet niesmialo;-) tworzyc wyrazy.I namietnie wychodzac od dzieci z pokoju mowi im "papa" i macha raczka;-):-).Nareszcie!!!!
:-)
:-)reklama
irtasia27
No i sie doczekalasU Konrada chyba nastapił jakis przełom z mowieniem.Dzis cały dzien powtarzal jakieś sylaby po mnie,probowal nawet niesmialo;-) tworzyc wyrazy.I namietnie wychodzac od dzieci z pokoju mowi im "papa" i macha raczka;-):-).Nareszcie!!!!:-)
:-)
Podziel się: