• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Koralikowa witaj w klubie bolących gardeł:-( ja już chyba z szóstą herbatę piję na rozgrzanie:-( ale przynajmniej nos nie zatkany:tak:

mamaktosia fajny prezencik Ci mąż chciał sprawić:-) no czosnek to nie najlepszy afrodyzjak, a szwagier to już w ogóle:-D;-)

Co do cyców, to mój mąż też zachwycony, ale już niedługo;-)

reklama
ja już na nóżkach, spać mi się nie chce.. nie lubie tak. Mały też mnie narazie nie rozpieszcza nie rusza mi sie za bardzo, mam nadzieje ze rozkreci sie w ciagu dnia. Dzisiaj na obiadek jakas zupke upichce bo na nic innego nie mam ochoty, a teraz Dopijam jogurcik i uciekam sobie zrobic cieplutka kapiel :-)

Miłego dnia ;-)

Witam się i ja;-) dziś o dziwo wstałam o 7(!!) sukces:-) właśnie wcinam zakupione przez męża kokardki serowe i popijam herbatką, zrobię jakąś zupkę i zbieram się na ploty do sąsiadki:-D miłego dnia wszystkim!

halo dzien dobry.

ja dzis mialam pobudke o 6.30 - moja Lena wpadla mi do lozka i koniecznie chciala dyskutowac o zyciu...ehh no to zaprowadzialm ja o 7.30 do przedszkola i siedze i pije kawke ;))

zaraz sie musze brac za jakis obiad !

mama ktosia jaaa !! mam to samo, moj maz chce mi kupic upatrzone w ccc buty, widzi jak sie mecze chodzac w balerinkach na takie zimno..ale ja to jestem oszczedna..i wydaje mi sie ze przykro byloby patrzec na nie stojace w szafie...no ale wlasciwie jak w styczniu opuchlizna zejdzie to tez bedzie mozna do polowy lutego w nich pochodzic!!:) musze to przemyslec..

Witam się i ja chata pusta to mogę trochę poklikać .
Ja dziś zupki nie robię , bo młody zje w przedszkolu , a duży dobrze wygląda :-p zrobię surówkę , filety z kuraka i ziemniaczki , to sprawdzony zestaw wszyscy zjadają i chcą więcej , mam też w planie opiekane fileciki w occie zrobić .

A zaraz dzwonię do taty wyciągnąć go na zakupki , bo jest jeszcze na L4 a od poniedziaLku idzie do pracy , ale nie na długo , bo za 2 mc znowu będą go męczyć .

Życzę wam miłego dnia , bo pogoda nie nastraja pozytywnie :rofl2:

Aneczka - właśnie planuję wyciągnąć tatę na kiermasz obuwia i kupić takie za 30 -50 zł , choć uwielbiam lasockiego , nosimy go wszyscy , ale poczekam aż przecenią , bo też mi szkoda , wole coś dzieciakom kupić .Ale trzeba przyznać że są praktycznie niezniszczalne i bardzo wygodne .... ale cenę mają kosmiczną :szok:

wiesz co mamaktosia/? podrzucilas mi niezly pomysl. zmykam zrobic filety z kurczaka (w sosie smietanowym dzis..) i na osiedle na sklepy obuwnicze..mamy tu wlasnie jakies byle jakie tanie buty..moze akurat cos znajde?! ;))

witam sie i ja:-D

moj mlody mial wczoraj 'wypadeczek' w przedszkolu, zwymiotowal kielbaska:sorry:
przyjechalam po niego - podejrzenie wirusa zoladka
a ten na trampolinie skakal ponad godzine, zero goraczki, zero bolu brzucha, pozadny obiad i kolacje, noc przespal jak zwykle cala, dzisiaj normalnie rano..
a mam zakaz 48h przyprowadzania go:szok: czyli i dzisiaj i jutro:confused2:
nie rozumiem bo szkola ma policy 24h ..
ok. gdyby to byl wirus to sama bym go w domu zatrzymala ale jezeli cos mu stanelo na zoladku to po cholere 48h (oczywiscie place normalnie!!! wrrrr)

ja wczoraj sie napalilam i o 21 stalam i robilam... pierogi ruskie:-p wyszlo mi ok 50, ale koncowka to juz ledwo ledwo mi szla bo walkowac bylo ciezko:zawstydzona/y:

ja buty nosze te co zwykle, ani mi sie noga nie zmienila ani nie spuchla, adidasy albo pol-kozaki do kostki:tak:

za to dzisiaj wstalam i mam czerwone pomiedzy palcami dloni i swedzi:eek: moze uczulenie od nowego detergentu:confused:

jade zaraz odwiezc starsza do szkoly, pozniej pogadam z dyrektora a propo tych 48h, jakies zakupy, sprzatanie, no i wymyslec cos dla synka:sorry: i dzien zleci..

udanego dnia kobietki!!

reklama
Witam z rana :)
Dziękuję dziewczyny za porady obiadowe ale już wczoraj na forum nie wchodziłam a na obiad były schabowe. Po wizycie u lekarza średnio. Dzisiaj będę robić wniosek o zwrot Vat poremontowy więc cały dzień przy kompie podejrzewam.
Pauletta - dzięki ale bezmięsne obiady z moim M nie wchodzą w grę absolutnie byłby foch do kolacji:-D ale ten przepis na kurczaka z pieczarkami mogłabyś wrzucić na kulinarny bo lubimy i kurę i pieczarki a makarony to już szczególnie.
mamaktosia - carbonara brzmi bardzo smacznie i z opisu wnioskuję, że byłoby szybkie wrzuć też proszę na kulinarny. Najlepszego z okazji rocznicy!
tiluchna - a mój mały właśnie zaczyna w brzuchu wariować jak się robi naprawdę spokojnie i ja planuję zasnąć to wtedy idą takie kopniaki a tak jak mu stukamy, pukamy, mówimy to nic a nic nie chce się odezwać:-)
koralikowa - no średnio, potwierdził cukrzycę (nie wiem na co liczyłam!), muszę zgłosić się do dietetyka po glukometr, i dzidziuś już wystartował z wagą przez wszystkie badania do tej pory był idealnie jak na swój tydzień albo ciut mniejszy a teraz już prawie 2 tygodnie większy.
angelika, Agkrk - ja dzisiaj też zupka a jak mi się będzie chciało to zrobię na drugie tą carbonarę tylko znając moje zdolności kulinarne to pewnie jajecznica na boczku wyjdzie :zawstydzona/y:
Aneczka - ja też muszę kupić buty i też jestem oszczędna i mi szkoda tym bardziej, że ja na płaskim nie za bardzo lubię a teraz sobie przecież korków nie zafunduję.
tiluchna - bez sensu jak by miał wirus i wymiotował w przedszkolu to już by dawno wszystkich pozarażał a przecież logiczne też że jak by się źle czuł to byś go do przedszkola nie dała, dziwny zakaz bo nic nie daję.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry