• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

mamaktosia carbonara wyszła pyszna, dodałam jesze trochę pieczarek :)
No ja właśnie przez ten miesiąc od tamtej do juttrzejszej wizyty u ginka przytyłam 4 kg ;/ Jestem już 12 na plusie i boję się, że się nie zamknę w 20 :P
Jak tam rocznica?
tiluchna mój też tak mówi jak płaczę,że jestem gruba to twierdzi "wcale nie. Jesteś w ciąży" i jeszcze mi wkręca, że to prawie jak komplement i że tzn że ładnie wyglądam:P
Koralikowa mojemu najbardziej podobają się piersi ;D bo mi na samym początku już bardzo urosły :) (a przed miałam raczej drobniutkie :) )

A na deser zrobiłam rafaello (ciasto ) wyszło pyszne;D;D;D (a potem się dziwię, że przytyłam :P )

reklama
Ale mi smak zrobiłyście wpisami ah! A my z mężem dziś w KFC się stołowaliśmy, zdrowa żywność nie ma co:-p Ale nie było nas cały dzień to sobie wybaczam:D za to jutro robię zupkę bo jak nigdy zup nie lubiłam to teraz w ciąży mogłabym non stop je jeść;-). Odnośnie obrączki tez nie noszę, trochę się "łyso" bez niej czuję, ale paluchy mi puchną okropnie... Rafaello ciasto mniem, mniam! Robię tez podobne do niego z adwokatek tez jest rewelacyjne:-)
mamaktosia gratulacje 7 rocznicy ślubu! Ładny kawałek czasu, ciekawe co mąż wymyśli:rofl2:

heheh jak czytam o chlopach och jacy oni kochani i jak pocieszaja...a by ich tak :cool: Moj tez jak wiekszosc najbardziej zachwycony piersiami no ale do czasu bo po porodzie juz ich nie tknie :rofl2: przy Victorze tez ich sie bal jak karmilam :-D:-D A z tym co mowi to uwaza bardzo bo kiedys jak palnal to dlugo cierpial!
Co do wagi ja tez przekroczylam 80 i to juz nawet 85!

Hej laseczki :)
Co do rocznicy to było twórczo :cool2: supermarket i restauracja , a potem szybka wizyta w biedronce :-p małżon chciał mi butki z lasockiego kupić , ale nie mogłam się zdecydować :sorry: boję się że wydam 300 zł a nogi mi spuchną i butki postoją do stycznia ...:eek:

Aga - 7 po ślubie , a prawie 15 w związku , a mam 29 lat :)
Mamuśka - cieszę się , ja robię na boczusiu robionym przez rodziców , mama robi , tata wędzi ... mniam ! Mój też lubi cyce , ale po porodzie tak jak pisze vici będzie się ich bał , tzn tryskającego mleczka :-D
Koralikowa - dzięki , ale było mało romantycznie i wcale nie sekslwnie , nażarliśmy się jak wieprze i śmierdzi nam czosnkowym dipem z paszczy :szok: więc całowanie odpada :-D

A do tego siedzi u nas od godziny szwagier bo otwiera firmę i m tłumaczy mu jak się za to zabrać i piszą wnioski o dotację , więc pewnie do północy zejdzie bo jutro musi papiery oddać , młody walczy na PS 3 w batmana a ja leże i szperam na tablicy ... więc raczej nie wymarzony scenariusz , ale no cóż odbijemy sobie w weekend :)
Dobranoc

mamaktosia wszystkiego naj naj i kolejnych cudnych lat :tak: Normalnie jak czytam o was to jak bym na siebie patrzyla :-D moze nieco dluzszy staz ale ja nieco starsza jestem :-D Czyli zaczynalas z mezusiem w tym samym wieku co ja majac 14 lat :rofl2: i moj mezus tez sie boi mleczka a nie samych piersi hehehhe

mamaktosia nom hee czosnek malo romantyczny..ale patrz jaki prezent maz chcial ci sprawic....

moj juz z pracy wraca..ciekawe ile grosza zarobi,bo to dorywcza jak narazie..

mamuska ja zapewne tez juz 12...

ag mi tez narobily smaka tym cichem,ale ja jutro w pracy 2h pierwsze luz...wiec robie zkolezanka gofry i kawe:)))

a wogole gardlo mi siada..u nas panuje angina-oby nic mi si enie przypaletało...tfu tfu

vici ja mam juz 72kg....ech a chcialam tylko do 75 przywalic,a tu na 80 bedzie dobrze jak sie skonczyyy:cool:

reklama
mamaktosia, vici no tak, po porodzie zajmie je ten mniejszy facet ;)
mamaktosia to Wy piękny wynik razem macie, naprawdę.
Magda nie chodzę, szczerze to tu nawet się nie interesowałam. A gdzie jest? Płatna pewnie? Ja pytałam na inflanckiej, bo tam prowadzę ciążę i chcę rodzić, ale potrzebny jest warszawski meldunek ;/ Ty chodzisz gdzies?
Koralikowa to jak i Ty 12 to chyba nie jest z nami tak źle ?:) Bo my patrzę łeb w łeb idziemy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry