• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Witam i ja :) Dzisiaj mam dużo czasu dla siebie bo mały w przedszkolu i odbiera go o 1 babcia a z racji tego, że taka ładna pogoda pójdą do parku. Nie mam pomysłu na szybki obiad :/ bo tylko taki wchodzi w grę mimo dużej ilości czasu :-D
Po południu wizyta u lekarza już nie mogę się doczekać...

reklama
Ja obrączki nie noszę już od dawna, ale w zamian zakładam pierścionek, który dostałam od męża na pierwszą rocznicę ślubu :) Tak mi palce puchną, że nie ma opcji na noszenie obrazki :)

Ja lubię wszystko:P Na szczęście po 3 kanapkach z Nutellą zjadam później pół kilo fasolki. Także jakoś to wszytsko się wyrównuje:)

Ewa- ja zawsze na szybko robię sadzone, ziemniaki i fasolkę albo makaron z kurczakiem z sosem pieczarkowym lub ze szpinakiem i fetą. To są dla mnie najszybsze obiady.

Kurde, muszę ogarnąć chatę póki Filip śpi, a tak mi się nie chce:/ Pralka juz piszczy cholera jedna, pranie się skończyło;)

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki !

Ewuś na szybko to filety z kurczaka / rybki surówka ziemniaki / frytki / ryż , albo moje ulubione spagetti carbonara w 15 min gotujesz spagetti w tym czasie mieszasz 2 jajka z serem parmezan , ząbkiem czosnku lub 2:-p odrobiną śmietany, sól , pieprz , na patelni kroisz boczek ( lub szynkę ) smażysz mieszasz wszystko razem na wolnym ogniu tak aby masa serowo jajeczna obkleiła makaron , pycha ! ja dodaję na koniec magę . Albo kultowe ziemniaki z cebulką i kefir , lub kasza z boczkiem i ogór kiszony.

obrączki nie noszę bo mi leci z palca ... a już była zwężana , rozszerzana i nie chcę majstrować przy niej ... Gołąbki też bym zjadła ...
Po wizycie mi ulżyło bo wczoraj to chyba ze stresu brzuch mi z 15 razy stwardł ! Pozatym mam dziś 7 rocznicę ślubu ! Ciekawe co m wymyśli :-p

No to zazdroszczę Wam tego słoneczka. U nas dziś bardzo pochmurnie :-(
Wczoraj byłam u babci i też dostałam gołąbki na wynos na dzisiejszy obiadek. Także widzę, że u innych dziewczyn też ostatnio gołąbkowo się zrobiło. Ja mam w planach posprzątać w 1 szafce a potem do ginka na wizytę:-)

reklama
Hej Babeczki :tak:

U nas świeci słoneczko i jest milutko, chociaż nie najcieplej :tak:
Pół dnia byłam na nogach non stop, teraz mnie palce u stóp bolą, ale jest ok;-) Prawie wszystko kupiłam, został tylko jeden drobiazg do załatwienia po wizycie w piątek:tak: Teraz zjadłam łazanki i zamierzam poleżeć po tej bieganinie, a potem idę zbierać gruszki:-)
Ja obrączkę zakładam tylko jak gdzieś wychodzę, tak to biegam bez, ale nie mam problemów z wkładaniem i ściąganiem:tak:

mamaktosia miłego świętowania:tak: oby mąż się postarał;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry