Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
!!! Cóż za radość!!! Nawet zimno mi nie wadzi w takiej kompanii
Oj, będzie wesoło za 3 miesiące
Pochwal się koniecznie łupem wieczorową porą! Ciekawa jestem co w końcu wybierzecie :-)
Mam nadzieję, że teraz będzie lżej
jejuu moj maz dalby sie pokroic za golabki, gdybym mu je zrobila to pewnie nosilby mnie na rekach do wieczoraa mi sie tak strasznie nie chce ... to jednak jest mega pracochlonne..a zjada sie je tak szybko ...
_Aia_ - i co w koncu z obraczka ? zdjelas? nawet mi nie mow bo ja narazie nosze) i odkad ja mam na palcu to jakos nie mam ochoty jej zdejmowac, nawet do ugniatania ciasta
![]()

Teraz tez juz nie mam jej na palcu i po porodzie tez odczekam ,zmieze i chyba pojde ja powiekszyc.My nie mamy tradycyjnej 1 obraczki tylko 3 polaczone ze soba i nawet przy lekkiej opuchliznie juz nie jest latwo ja sciagnac,a brakuje i jej strasznie bo uwielbiam ja.Przez wczesniejsza prace tez na palcu ladowala tylko w weeckendy ,urlopy i kazde wolne a tak to lezala w domu...