• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

witam dziewczynki w od nowego tygodnia :)

U mnie od samego rana załatwianie, tu urzad pracy tu zadzwonic tu posprzatac, ale wszystko udalo sie szybko i sprawnie zalatwic :) Weekend bez żadnych rewelacji w piątek ploteczki w sobote kupilismy wózeczek a niedziela w łóżeczku i leniuchowanie :-)
Dzisiaj czeka mnie wizyta u ginka juz sie nie moge doczekac jak zobacze moje malenstwo, dam znac jak wróce.

Miłego poniedziałku !;-)

reklama
Ja dzisiaj całą noc spać nie mogłam. Zasnęłam ok 6 i po 7 obudziłam już męża do pracy i jakoś po 9 zasnęłam. Jakaś paranoja, czuję się jak wyprana i odwirowywana.

Ag - KrK 89, Magda_88 mam tak samo jak Wy :-( Wprawdzie nie wstaję w nocy i potrafię całą przespać, ale to spanie jest takie bezproduktywne:no: A do tego budzę się cała obolała:-(

Też tak miałam w pierwszej ciąży. Spać nie mogłam, do tego cały czas się budziłam. Tłumaczyłam to sobie tak, że organizm się przyzwyczaja do nocnego wstawania do Bąbelka i faktycznie coś w tym było, bo nieprzespane noce nie były dla mnie szokiem;-).
Teraz padam jak mucha koło 24 i śpię, jak mnie córcia nie obudzi ciurkiem do rana jak zabita. Nawet zdarza się na siusiu nie wstawać:szok: Zdaje się, że wielomiesięczne deficyty snu dają się we znaki.

awunia mleko, czosneczek, napar z lipy i pod pierzynkę:tak: Na mnie ten zestaw zawsze działa! Kuruj się!

-Aia- , MamUśKaaa88 dzięki Kochane :tak: Ja pod kołderką już i kocykiem, wypiłam znów herbatkę z malinami, zagryzłam czosnkiem i zobaczymy:tak: Muszę być na nogach, bo jutro znów zakupy, muszę prezent mężowi kupić na imieniny i sobie jakieś spodnie:tak: Oby pogoda dopisała;-)

Dobrej nocy Mamusie :-)

Witam mamusie;-) Kolejna noc do nie przespanych należy ehh.. może Aia ma racje, przyzwyczaimy się do wstawania w nocy przy dziecku;-). Dziś zakupowy dzień cel-zakup wózka i odebranie łóżeczka zamówionego!:-D Miłego dnia dziewczynki!

reklama
Dziewczyny, jesteście za mało zmęczone:P Ja taka jestem padnięta po całym dniu z Filipem, że przesypiam całe noce dzień w dzień;P A tak na serio to nie zazdroszczę, też tak miałam w pierwszej ciąży. Non stop pobudki ok.3-4 i czasami już nie spałam cały dzień...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry