• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Hej dziewczynki!

Aneczka - nie ma to jak mamusina kuchnia :tak: ja jadę dziś na wyżerę , mamusia mi urodzinki robi , żebym się nie męczyła , a tata już wrócił ze szpitala to będ:sorry:zie komplet . Mogę sobie pozwolić , bo od oststniej wizyty schudłam 0,5 kg :szok: szok normalnie , nie podobne to do mnie :-D

Ag -Krk - to witaj w klubie " wyspanych inaczej " dziś spałam może ze 4 h ....

Mamuśka - powodzenia na badanku

Basia - fajnie masz :tak: mi się sporo skróciła , a do tego ten cholerny lejek ... w ciągu tygodnia znowu się zrobił ....

A ja zdążyłam wózek kupić dziś ! Wczoraj ok 21 pojawiło się ogłoszenie na tablicy , więc tel w dłoń

reklama
i zaraz po lekarzu podjechaliśmy zobaczyć . Cudny , wygląda jakby był nie używany , coneco kangoo 3 w 1 z fotelikiem świetny , nowy kosztuje na allegro z 1500 a ja dałam 400 i gratis torba , butelka nuk i 4 pary skarpetusi !!! ale jestem zadowolona...

mamaktosia jak po imprezie? :-)

polcia88, Baśka_28 wracajcie szybko do zdrowia!!!:tak: ja coś chrypiałam z rana, ale herbatka z sokiem malinowym pomogła:tak:

MamUśKaaa88 mam nadzieje, że starcie z glukozą wygrane;-)

Ag - KrK 89 super, że teściowie dali się przekonać:tak: też bym już chciała mieć wszystko w domu dla dzidzi, ale powoli sobie załatwiam każdą rzecz i mam nadzieję, że mój maluszek zostanie w brzuszku, ile trzeba:tak:

vici no to miałaś weekend bardzo zajęty:tak: Gratuluje pomyślnej sprzedaży samochodu:tak:

Ja po weekendzie jestem mega zmęczona. Wszystko wyniesione z sypialni, więc dom wygląda jak graciarnia, ale dziś zaczynamy opóźnione malowanie:tak: Już się nie mogę doczekać, aż będziemy po, tym bardziej, że całkiem zmieniliśmy koncepcję, co do kolorów ścian :tak: Jedyne co mi przeszkadza, to pogoda:no: Brzydko, że jej:-(

Mam nadzieję, że u Was lepiej:-) Miłego dnia:tak:

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :),

Ja na szybko, melduję się, że u nas wszystko w porządku, mieliśmy spokojny, rodzinny weekend:-)

Teraz słońce wyszło, więc mam nadzieję, że uda się pospacerować :tak:

vici ach, jak zazdroszczę błyskawicznej sprzedaży samochodu. My już jakiś czas się bujamy i coś czuję, że tak szybko nam to nie pójdzie jak planowaliśmy...:no: A kasa by się przydała, bo wózek trzeba kupić i komodę na ciuszki.

mamaktosia gratuluję zakupu!!! Nic tak nie cieszy jak super okazja :-D Też na takową liczę za czas jakiś;-)

awunia owocnego malowania. Wiem, że takie remonty są męczące, ale potem jak miło:-D

A, nie pochwaliłam się jeszcze, że w weekend się spięłam i umyłam prawie wszystkie okna:-D Została kuchnia...Zrobiło się ciemno i nie zdążyłam:-p Nastała jasność!!!

Awunia - imprezka spoko , szwagierka zrobiła moją ulubioną sałatkę yaba daba , 4 razy nakładałam :-D

Oregano - dzięki za linka , wysłałam i dostała maila że prześlą grzechotkę :tak: zobaczymy :-p

Aia -udanego spaceru , u nas leje :confused2: pozatym posprzątałam chatę to muszę teraz odleżeć swoje ...do tego dziś goście od balkonu mają przyjść grzejnik przenieść , bo jutro napełniają co ...tak jak ty uwielbiam okazje :tak:

A co na obiadek robicie ? ja mam krupnik , filety z dorady , ziemniaki z koperkiem i colesława...a potem do mamusi i tatusia !

miłego dnia

mamaktosia gratulacje zakupu! Ja niestety też coś ok 4 h spałam i to od jakiegoś czasu mam problemy ze spaniem..
aia a nie chcesz przypadkiem umyć moich okien??:-pMiałam myć dziś a pada, raz nie pada i nie chce mi się :-pza to w domku ogarnę sobie;-)
U mnie na obiad gołąbki od teściowej dostałam:-D więc nie muszę nic dziś produkować i chwała jej za to:tak:

Ag Krk no no :) gratuluję przekonania teściów. Masz gadane ;) Jej myślałam, że ja kiepsko śpię, bo mam problemy z zasypianiem i budzę się w nocy, ale nad ranem mogę spać, a widzę, że Ty rano na bezsenność cierpisz ;/
Aneczka weekendy u rodziców chyba mają to do siebie, że człowiek pełny wraca :)
vici widzę, że od rana pracowity dzień :)
mamaktosia fajny wózeczek!
awunia, oregano oo fajnie, wejdę zaraz na str i zobaczę co trzeba zrobić :P może i ja dostanę;D
Aia gratuluję umytych okien :) wiem jak to cieszy :)
Dzięki za kciuki podczas mojej glukozy, najwidoczniej pomogły, bo nie było tak źle :) wypiłam duszkiem i przeżyłam. Dziewczyna, któa siedziała obok (miała miesiąc temu glukozę) mówiła, że jestem bardzo dzielna;D
Ja na obiadek mam rosołek, ale na drugie danie jakoś brak mi pomysłu ;/ Mam zawekowane leczo, bo robiłam któregoś dnia, więc chyba pójdę na łatwiznę :)

reklama
U nas mama ugotowała kwaśnicę, a na drugie to już sami musimy sobie coś kombinować ;-) dziś nie mamy czasu na robienie obiadku większego, bo i malowanie i soki z winogron i aronii robimy...a tak bym zjadła gołąbki albo pierogi :tak:

MamUśKaaa88 pewnie, że próbuj, ja byłam nieźle zaskoczona, bo zapomniałam, że brałam w tym udział i dziś jak dostałam grzechotkę, to się bardzo cieszyłam:tak: mój maluszek oprócz tony misiów wreszcie ma jakąś zabawkę;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry