reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
Hej. U nas dzis wolne mamy piekne słonko ale bardzo wieje popoludniu jak mała wstanie pojde troszke na dwór powdychać swierzego powietrza...teraz jestem w trakcie obiadu robie ziemniaczki pire i schabika zasmazanego z pieczarkami i serem :))) Wczoraj siedziałam do godz 00:00 i robiłam torta sis bo ma dzis ur....:tak: A mam dzis takiego lenia ze bym chyba tylko spała a prasowania gora czeka:baffled:

mamaktosia no u mnie nie szło tego uniknąć bo poród zaczą sie tak nagle w sumie to chodziłam tydzien na lekach w szpitalu podtrzymali mnie 5dni zeby mała podrosła wypuscili do domu i na nast dzien ur w ciagu 1,5godz od odejscia wód.....dlatego nic nie miałam nic nie wskazywało na to by miało sie cos zaczac szybciej tak bym pewnie tez była inaczej przygotowana....

Basia trzymaj sie jak najdłuzej w dwupaku....:tak:

Piękna reklama :tak:
CHyba bede musiała zaczac prac dla małej te ubranka tylko mam tego tyle ze nie wiem gdzie pomieszcze:-D
Ide walczyc z obiadem :-p:-p

Awunia, Ag Krk nie pamiętam napawdę, kiedy tak dobrze spałam! Przeważnie usypiam ok. 1,5 godz, bo Mały się kręci, bo mi się siku chce i ciągle coś, a dziś po prostu cudnie ;) M mówił, że Młody szalał, ale ja nawet nie czułam;D;D;D
No ja też codziennie wietrzę, ale nie aż tak... Odkąd M zaczął ściągać panele to są okna pootwierane we wszystkich pokojach (kuchnio - jadalnia na szeroko plus balkon), wczoraj siedziałam w swtetrze, bluzie i pod kocem ;D;D;D
Ewa no dla mnie to te słodkości byłyby najgorsze :)
Magda ooo no to fajnie! Wracaj do zdrówka
Opróżniłam szafę w przedpokoju (nawet nie sądziłam, że ona tyle rzeczy mieści ;D), ruszam na spacer, a po powrocie obiadek. Dziś zrobię tortillę z kurczaczkiem i sosem czosnkowym ;D

Witam Kochane.Ja już w domku.
Wczoraj byłam na wieczornym ktg i byłam świadkiem porodu babka dwa łóżka dalej rodziła a ja z jedną dziewczyną z pokoju płakałyśmy a jak już maleństwo usłyszałyśmy to całkiem się rozkleiłyśmy..piękna chwila:-)

Ordynator powiedział mi dziś że skurcze mam delikatne czyli takie jak powinnam mieć na tym etapie ciąży i mogę z nimi chodzić chyba że się bardziej nasilą lub wody odejda to na oddział się zgłosić..Cc będę miała na 100% tak jak mój gin planował ale jeszcze nie wiem dokładnie co i jak.

reklama
Do góry