reklama
ag krk , tiluchna - w środku nocy na bb!!
teraz pewnie odsypiacie.
tigi - rozumiem, ze nie śpią z wami razem w łóżku?;-)
Ja oddelegowałam moich chłopaków do przedszkola i pracy, o 7 zjadłam 1 śniadanie teraz czekają mnie jeszcze 2 śniadania o 9 i 11. Ogólnie to chyba dzisiaj będę robić nic, nie mam planów.
tigi - rozumiem, ze nie śpią z wami razem w łóżku?;-)
Ja oddelegowałam moich chłopaków do przedszkola i pracy, o 7 zjadłam 1 śniadanie teraz czekają mnie jeszcze 2 śniadania o 9 i 11. Ogólnie to chyba dzisiaj będę robić nic, nie mam planów.
angelika1609
Fanka BB :)
Ja Juz po sniadanku
Wyskoczyłam rano po pieczywko i dopijam herbatke teraz. Nad ranem złapał mnie taki kujący ból z boku nie wiem co to było, wystraszyłam sie bardzo
na szczescie poki co mi przeszło..
pomeczylam sie do ok 4 ;-) wzielam chomika na dol i zaczelam majsterkowac przy tym kolku by wyciszyc..
pozniej oczywiscie Mloda musiala w brzuszku podokazywac
no i dalo rade zasnac..
co do odsypiania - nie ma mozliwosci dzieci do szkoly trzeba szykowac
milego dnia! ja zamierzam dzisiaj wybrac sie na zakupy
pozniej oczywiscie Mloda musiala w brzuszku podokazywac

co do odsypiania - nie ma mozliwosci dzieci do szkoly trzeba szykowac

milego dnia! ja zamierzam dzisiaj wybrac sie na zakupy

vici
mama Victor´a & Raphael`a
Witam :-) matko jak wyscie sie rozpisaly i nawet srodkiem nocy 
Tiluchna Ag KrK wspolczuje nocy i odsypiajcie jak tylko mozecie.
Baska jejku mam nadzieje,ze wytrzymacie jak najdluzej i nie daj sie skurczom.
Wiecej nie pamietam
wiem wiem mozna otworzyc 2 stronke i odpisywac ale lenia mam 
Wczoraj na obiad byla lazania,maz wrocil wczesniej bo chcielismy panele robic...Masakra po 3 rzedzie zaczelismy sie nawzajem obwiniac,denerwowac i wciekac na siebie nawzajem i skonczylo sie wyjazdem do sklepu po wykladzine dywanowa...Nie dalismy rady z tymi panelami we dwojke a mlody jak mlody zbytnio tez nie dawal z nami rady.Wscieklam sie,ze sami na siebie wrzeszczymy bezsensu i dalam pomysl,ze to zawsze mozemy zrobic pozniej na spokojnie jak juz brzucha nie bedzie.Pokoj i tak bedzie do remontu za jakis czas bo to tylko tapety,bez wymiany kabli i wogole no i po 17 jechalismy a o 19 bylo juz gotowe...Mlody zachwycony,spal juz u siebie mimo,ze tylko lozko narazie wrzucilismy ,szafe i jego dywan z ulicami.Przytargal skrzynie z autami , lego i wiecej nie bylo mu potrzeba do szczescia

Tiluchna Ag KrK wspolczuje nocy i odsypiajcie jak tylko mozecie.
Baska jejku mam nadzieje,ze wytrzymacie jak najdluzej i nie daj sie skurczom.
Wiecej nie pamietam

Wczoraj na obiad byla lazania,maz wrocil wczesniej bo chcielismy panele robic...Masakra po 3 rzedzie zaczelismy sie nawzajem obwiniac,denerwowac i wciekac na siebie nawzajem i skonczylo sie wyjazdem do sklepu po wykladzine dywanowa...Nie dalismy rady z tymi panelami we dwojke a mlody jak mlody zbytnio tez nie dawal z nami rady.Wscieklam sie,ze sami na siebie wrzeszczymy bezsensu i dalam pomysl,ze to zawsze mozemy zrobic pozniej na spokojnie jak juz brzucha nie bedzie.Pokoj i tak bedzie do remontu za jakis czas bo to tylko tapety,bez wymiany kabli i wogole no i po 17 jechalismy a o 19 bylo juz gotowe...Mlody zachwycony,spal juz u siebie mimo,ze tylko lozko narazie wrzucilismy ,szafe i jego dywan z ulicami.Przytargal skrzynie z autami , lego i wiecej nie bylo mu potrzeba do szczescia

dzień dobry,
wiem że hormony buzują, ja sie popłakałam przy tej reklamie, ale jak macie chęc to zajrzyjcie
Poznaj najlepszą pracę na świecie / Dobra Reklama / Po godzinach / DEON.pl
piękne!
wiem że hormony buzują, ja sie popłakałam przy tej reklamie, ale jak macie chęc to zajrzyjcie
Poznaj najlepszą pracę na świecie / Dobra Reklama / Po godzinach / DEON.pl
piękne!
mamaktosia
Fanka BB :)
Witam się i ja , w nocy wstawałam z 5 razy , do tego całą noc kot spał mi na głowie
co ją wywaliłam to ta uparta bestia znowu lokowała się na mnie i łapami grzebała we włosach 
Vici - współczuję , dlatego tak kocham remonty ...
mój m zresztą też , od rana ustawiają mi rusztowanie na blokunbo ocieplają i malują , a mi będą budować balkon , wybijać dziurę na okno , ale liczę na to że to nie dziś
do tego robią drogę pod moim blokiem a blok obok chodnik ... więc sam relax , cicho jak makiem zasiał
ale planujemy za góra 5 lat sprzedać mieszkanie a za ocieplone , pomalowane , z nową drogą i balkonem będzie więcej warte , więc staram się nie marudzić ;-)
Viktorek pewnie zachwycony , dzieci lubią nowości , i jak coś się robi specjalnie dla nich , pamiętam jak robiłam 2 lata temu pokój młodego w stylu morskim błękity i zielenie , na szafkach kolorowe rybki muszelki itp. Dodatkowo na ścianie gdzie ma łóżko namalowałam rybki , glony , rośliny morskie , rozgwiazdy itp ...był zachwycony do dziś jak zasypia głaska rybki
a ma już 5 lat ...
Tiluchna - w rodzince.pl ostatnio był odcinek jak chomik pobudził wszystkich , bo się zabawiał na karuzeli ...widzę z życia wzięte
jak nasz kot pujdzie do kociego nieba , pewnie za kilka lat bo ma już 15 lat to kupimy ....rybki
zero sierściuchów
Miłego dzionka , zapowiada się bajeczna pogoda !

Vici - współczuję , dlatego tak kocham remonty ...

Viktorek pewnie zachwycony , dzieci lubią nowości , i jak coś się robi specjalnie dla nich , pamiętam jak robiłam 2 lata temu pokój młodego w stylu morskim błękity i zielenie , na szafkach kolorowe rybki muszelki itp. Dodatkowo na ścianie gdzie ma łóżko namalowałam rybki , glony , rośliny morskie , rozgwiazdy itp ...był zachwycony do dziś jak zasypia głaska rybki
Tiluchna - w rodzince.pl ostatnio był odcinek jak chomik pobudził wszystkich , bo się zabawiał na karuzeli ...widzę z życia wzięte

Miłego dzionka , zapowiada się bajeczna pogoda !
Ja dzisiaj też wcześnie, ale nie tak jak niektóre z Was - o 6 byłam na nogach. Zrobiłam badania, odebrałam paczkę z poczty, zrobiłam zakupy. No i generalnie czuję się lepiej, zapalenie gardła zaczyna mnie opuszczać 
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
ewa no wyszlo na twoje hehehe ale najwazniejsze,ze mlody zachwycony bo sam wybieral kolor-jasny ,prawie bialy
no ale na prawie polowie ma swoje ulice wiec nie ma tragedii.Tapety tez sam wybieral wiec jest jego i pod niego robiony.
lucere naprawde piekna reklama i wzruszajaca

mamaktosia niezly mlyn macie dookola mieszkanka
i po tym co napisalas jstem bardzo ciekawa pokoju moze dasz foty??Grzebanie we wlosach przez kota
heh chyba dziwne uczucie??
Magda dobrze,ze cie juz puszcza

lucere naprawde piekna reklama i wzruszajaca

mamaktosia niezly mlyn macie dookola mieszkanka

Magda dobrze,ze cie juz puszcza