reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
ag krk , tiluchna - w środku nocy na bb!! :) teraz pewnie odsypiacie.
tigi - rozumiem, ze nie śpią z wami razem w łóżku?;-)
Ja oddelegowałam moich chłopaków do przedszkola i pracy, o 7 zjadłam 1 śniadanie teraz czekają mnie jeszcze 2 śniadania o 9 i 11. Ogólnie to chyba dzisiaj będę robić nic, nie mam planów.

pomeczylam sie do ok 4 ;-) wzielam chomika na dol i zaczelam majsterkowac przy tym kolku by wyciszyc..
pozniej oczywiscie Mloda musiala w brzuszku podokazywac:rolleyes: no i dalo rade zasnac..
co do odsypiania - nie ma mozliwosci dzieci do szkoly trzeba szykowac:-D

milego dnia! ja zamierzam dzisiaj wybrac sie na zakupy:tak:

Witam :-) matko jak wyscie sie rozpisaly i nawet srodkiem nocy :szok:
Tiluchna Ag KrK wspolczuje nocy i odsypiajcie jak tylko mozecie.
Baska jejku mam nadzieje,ze wytrzymacie jak najdluzej i nie daj sie skurczom.
Wiecej nie pamietam :baffled: wiem wiem mozna otworzyc 2 stronke i odpisywac ale lenia mam :sorry2:
Wczoraj na obiad byla lazania,maz wrocil wczesniej bo chcielismy panele robic...Masakra po 3 rzedzie zaczelismy sie nawzajem obwiniac,denerwowac i wciekac na siebie nawzajem i skonczylo sie wyjazdem do sklepu po wykladzine dywanowa...Nie dalismy rady z tymi panelami we dwojke a mlody jak mlody zbytnio tez nie dawal z nami rady.Wscieklam sie,ze sami na siebie wrzeszczymy bezsensu i dalam pomysl,ze to zawsze mozemy zrobic pozniej na spokojnie jak juz brzucha nie bedzie.Pokoj i tak bedzie do remontu za jakis czas bo to tylko tapety,bez wymiany kabli i wogole no i po 17 jechalismy a o 19 bylo juz gotowe...Mlody zachwycony,spal juz u siebie mimo,ze tylko lozko narazie wrzucilismy ,szafe i jego dywan z ulicami.Przytargal skrzynie z autami , lego i wiecej nie bylo mu potrzeba do szczescia :-D

Witam się i ja , w nocy wstawałam z 5 razy , do tego całą noc kot spał mi na głowie :-D co ją wywaliłam to ta uparta bestia znowu lokowała się na mnie i łapami grzebała we włosach :confused2:

Vici - współczuję , dlatego tak kocham remonty ...:sorry2: mój m zresztą też , od rana ustawiają mi rusztowanie na blokunbo ocieplają i malują , a mi będą budować balkon , wybijać dziurę na okno , ale liczę na to że to nie dziś :szok: do tego robią drogę pod moim blokiem a blok obok chodnik ... więc sam relax , cicho jak makiem zasiał :-D ale planujemy za góra 5 lat sprzedać mieszkanie a za ocieplone , pomalowane , z nową drogą i balkonem będzie więcej warte , więc staram się nie marudzić ;-)
Viktorek pewnie zachwycony , dzieci lubią nowości , i jak coś się robi specjalnie dla nich , pamiętam jak robiłam 2 lata temu pokój młodego w stylu morskim błękity i zielenie , na szafkach kolorowe rybki muszelki itp. Dodatkowo na ścianie gdzie ma łóżko namalowałam rybki , glony , rośliny morskie , rozgwiazdy itp ...był zachwycony do dziś jak zasypia głaska rybki :) a ma już 5 lat ...

Tiluchna - w rodzince.pl ostatnio był odcinek jak chomik pobudził wszystkich , bo się zabawiał na karuzeli ...widzę z życia wzięte :) jak nasz kot pujdzie do kociego nieba , pewnie za kilka lat bo ma już 15 lat to kupimy ....rybki :) zero sierściuchów :-D

Miłego dzionka , zapowiada się bajeczna pogoda !

Ja dzisiaj też wcześnie, ale nie tak jak niektóre z Was - o 6 byłam na nogach. Zrobiłam badania, odebrałam paczkę z poczty, zrobiłam zakupy. No i generalnie czuję się lepiej, zapalenie gardła zaczyna mnie opuszczać :)

reklama
ewa no wyszlo na twoje hehehe ale najwazniejsze,ze mlody zachwycony bo sam wybieral kolor-jasny ,prawie bialy :szok: no ale na prawie polowie ma swoje ulice wiec nie ma tragedii.Tapety tez sam wybieral wiec jest jego i pod niego robiony.
lucere naprawde piekna reklama i wzruszajaca :tak::tak:
mamaktosia niezly mlyn macie dookola mieszkanka :szok: i po tym co napisalas jstem bardzo ciekawa pokoju moze dasz foty??Grzebanie we wlosach przez kota :cool2: heh chyba dziwne uczucie??
Magda dobrze,ze cie juz puszcza

Do góry