reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

cayoka na pewno jest ktoś na kogo możesz liczyć bezwarunkowo... Zresztą tu na forum jesteśmy po to żeby się wspierać także głowa do góry i pisz co leży na serduchu :) Też mam bardzo często dni gdzie mam wrażenie ,że nic nie będzie dobrze... ,że sobie nie poradzę.. to chyba normalne.. ahhh te hormony :-D

reklama
Laurka14 tylko, że ja tych dni niedobrych mam 5razy więcej niż dobrych, a to wszytsko trwa tak od maja.. a hormony hormonami, tylko jak hormony nie wariuja a jest tak samo od, hm.. od zawsze ?
a dziś jestem w stanie stwierdzić, że psycholog by mi już nie pomógł. tak tak, jest tak strasznie okropnie.. nie wiem jak ja sobie jeszcze daje radę..

cayoka fajniutki kolorek!:tak: ja miałam podobny jeszcze niedawno, odrobinkę jaśniejszy był i kurka, nie pamiętam nazwy:-) ale bardzo przyjemnie spędza się czas w pokoju tak pomalowanym :tak: a zawsze możesz się "wypisać", nikt Cię nie ochrzani za to na pewno:tak:

Polcia co za post ,szacun :-)
cayoka pisz nam tu my wysluchamy i otuchy dodamy a wsparcie jak juz dziewczyny pisaly masz w nas :tak::tak: Kolor fajniutki
Baska super,ze kombinezon doszedl.Ja tez zostawiam mezowi bo razem z fotelikiem w jednym miejscu bedzie czekac na nasze wyjscie :-)
Moj mlody jak wyszedl na plac zabaw z koegami po 14 to maz do domu go sciagnal po 17 :szok: Ja w tym czasie poobcinalam bluszcz bo mo z plotu juz wychodzil...No i 2 prania zrobilam :-)

Cayoka powiem Ci Kochana,że u mnie też od samego początku ciąży bylo nie wesolo... klopoty w związku.. w czewrcu zmarł mi ktos bardzo bliski.. ale takie jest życie i trzeba pocieszać się myślą,że rośnie w nas coś pięknego... ktoś kto już zawsze będzie naszym motorem napędowym ;)

cayoka głowa do góry, masz w brzuszku najwiekszy skrab to jest powod do szczescia ;) ale wiem że czasami moga nas dopasc okropnie, ja teraz tez mam tak czesto, a juz zwlaszcza jak siedze sama w domu i wieczorami - wydaje mi sie ze sobie z mezem nie poradzimy, ze to ze tamto, ale trzeba wierzyc w to ze wszystko sie ulozy :))

coyaka Kochana jesteśmy z Tobą więc trzymaj sie dzielnie.Zawsze możesz się Nam wyżalić.Główka do góry!!Będzie dobrze,musi być!!!

Kamil zasnął a ja zajadam budyń czekoladowy.
Tak myślę ze nawet jeśli będę rodziła w listopadzie to i tak czuję się grudniówką więc zostanę z Wami o ile nie macie nic przeciwko temu?:sorry:

Witam wieczorową porą. Jak z domu wyszłam o 10 dopiero teraz wróciłam:szok: ale mam nadzieję, że to zmęczenie wpłynie na trwały i długi sen dziś:tak: jeszcze raz bardzo dziękuję wszystkim za kciuki zdziałały chyba cuda bo dziadek zrobił dziś parę kroków! Myślałam, że chodzić nie będzie a tu proszę! :happy:!!!! I w piątek wychodzi do domku, więc na szybkiego trzeba przemeblować pokój wypożyczyć odpowiednie łóżko, balkonik nakładkę sedesową kupić itp ale wszystko ku dobremu idzie:tak:wiadomo raz będą gorsze dni raz lepsze ale dobrze, że jest tak jak jest!:-) Na szkole rodzenia pani fizjoterapeutka wymęczyła nas tak, że nic mi się już nie chce:-p ale ćwiczenia na piłce są najlepsze;-)
awunia odnośnie spania to po godzinie bezczynnego, leżenia, liczenia baranów itp tego, że mąż był w pracy na nocce i nie miałam kogo obudzić siłą rzeczy włączyłam laptopa a nóż któraś z forum by nie spała:-p
mamuśka ja w sumie mam termin przedświąteczny, ale również idę na łatwiznę i nic nadzwyczajnego robić nie będę bo mieszkam z rodzicami więc im tylko pomogę jak młody pozwoli chodź pod koniec listopada mam zamiar piec pierniczki i trzeba je ozdobić :tak::-) jak tam po wizycie??
mamaktosia faktycznie położna to małpa! ta z różowa dupą bo inne są ładne:-p;-)
tigi dobrze, że ból głowy odpuścił!:tak:
cayoka ​proszę się nie smutać, wszystko będzie dobrze!

reklama
na prawdę takie kochane jesteście wszytskie.. dziękuję, że w ogóle tutaj mogę się Wam wyżalić.. Ale o wglębianie się w moją historię to szkoda czasu.. Gdybym ja miała tylko takie problemy, czy sobie poradzimy czy nie, byłabym chyba najszczęśliwsza.. a tak to co, chyba szykuje mi się samotne macierzyństwo.. i wiecie przez kogo ? przez tych wszystkich ludzi, którzy nawet mnie nie znają a wiedzą lepiej o całym moim życiu niż ja sama, i wypowiadaja się na tematy które kompletnie nie są prawdziwe.. takie plotki sieją, że ja nie wiem.. A wiecie jak to się tłumaczyć z czegoś czego się nie zrobiło.. ? wiem, wiem.. tłumaczyć.. ale powiedzieć "nie, nie zrobiłam tego" ale ludzie wiedzą lepiej.. wmawiają do takiego stopnia, że człowiek zaczyna się zastanawiać co zrobił źle, przecież takiej sytuacji nie było.. dzięki człowiekowi, który za lata mojej młodości strasznie mnie skrzywdził (jesteście kobietami, będziecie wiedzieć o co chodzi) i przez kolejne 4 lata ja dawałam się tak traktować, nie wiem dlaczego, nie pytajcie, bałam się własnego cienia, że strace własne życie i taką opinie mi wyrobił, że głowa mała.. z resztą, czasem na moim blogu, link w podpisie, bywa coś co napiszę.. ale to bardziej o teraźniejszym życiu, ale czasem może się coś pojawi.. nawet nie będę sobie tego przypominać bo czasami to aż mi się nóż w kieszeni otwiera, że tacy faceci żyją..

Baśka zostań ! :) ja jeśli wyjdzie tak, że wcześniej urodzę, tez tu zostaję. czuję się Grudniówką :p

Do góry