Noooo i chwila odpoczynku...połowa prasowania za mna :-)
awunia ja juz do zgagi przywykłam...ostatnio tak mnie polubiła ze ok 2-3 w nocy meczy tak ze nie idzie spac wiec szybko sisu mleko i sie kłade puki lzej....a w ciagu dnia nic a nic....juz zaczyna cos tam podpiekać
baska ja zostawiam wszystko w domku spakuje ubranka do torby włoze do nosidełka i na wyjscie mąż tylko przyjedzie przywiezie ja mała ubiore i do domku...i tak bede musiała mała przebierać bo bedzie w ciuszkach szpitalnych a po co mi sie ma to jeszcze walać pod łuzkiem
cayoka u nas masz zawsze wsparcie
a jesli cie to pocieszy moj maż tez mnie nie wspiera wrecz ma wiecznie o wszystko pretęsje.....ehhh szkoda słów
ag-krk brawa dla dziadka teraz juz napewno bedzie szło wszystko w dobrym kierunku
jutro mam wizyte wiec nie wiem czy bede jak miała sie odezwac.....3majcie kciuki by tym razem ktg nie trwało 2 godz
awunia ja juz do zgagi przywykłam...ostatnio tak mnie polubiła ze ok 2-3 w nocy meczy tak ze nie idzie spac wiec szybko sisu mleko i sie kłade puki lzej....a w ciagu dnia nic a nic....juz zaczyna cos tam podpiekać

baska ja zostawiam wszystko w domku spakuje ubranka do torby włoze do nosidełka i na wyjscie mąż tylko przyjedzie przywiezie ja mała ubiore i do domku...i tak bede musiała mała przebierać bo bedzie w ciuszkach szpitalnych a po co mi sie ma to jeszcze walać pod łuzkiem

cayoka u nas masz zawsze wsparcie
a jesli cie to pocieszy moj maż tez mnie nie wspiera wrecz ma wiecznie o wszystko pretęsje.....ehhh szkoda słówag-krk brawa dla dziadka teraz juz napewno bedzie szło wszystko w dobrym kierunku

jutro mam wizyte wiec nie wiem czy bede jak miała sie odezwac.....3majcie kciuki by tym razem ktg nie trwało 2 godz

ogolnie staram sie nie zwracac na niego uwagi jakby go wogole nie bylo ale jest to strasznie trudne jak chodze i musze koloniego sprzatac i ponim tak samo bo niby z jakiej racjii mam to robic a on tylka nie ruszy chodz widzi ze mi ciezko....A co do ludzi to niestety tacy sa ze lubia potki siac ja ostatnio slyszalam ze nosze blizniaki
usmiechnelam sie i powiedzialam niech tak bedzie skoro ludzie wiedza lepiej i tez sie nasluchalam w tej ciazy jak to 4 dziecko przeciez jak to wychowac i wogole jak dam rade nikt mi nie gratulowal nie pytal jak sie czuje zreszta dotej pory nikt nie pyta tylko jak dasz rade
na co ja zawsze odpowiadam pytaniem czy moje dzieci chodza samopas po dworze czy sa brudne obdarte i czy przychodza do ciebie po chleb badz kubek mleka