reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Noooo i chwila odpoczynku...połowa prasowania za mna :-)

awunia ja juz do zgagi przywykłam...ostatnio tak mnie polubiła ze ok 2-3 w nocy meczy tak ze nie idzie spac wiec szybko sisu mleko i sie kłade puki lzej....a w ciagu dnia nic a nic....juz zaczyna cos tam podpiekać:crazy:

baska ja zostawiam wszystko w domku spakuje ubranka do torby włoze do nosidełka i na wyjscie mąż tylko przyjedzie przywiezie ja mała ubiore i do domku...i tak bede musiała mała przebierać bo bedzie w ciuszkach szpitalnych a po co mi sie ma to jeszcze walać pod łuzkiem :-p

cayoka u nas masz zawsze wsparcie :tak: a jesli cie to pocieszy moj maż tez mnie nie wspiera wrecz ma wiecznie o wszystko pretęsje.....ehhh szkoda słów

ag-krk brawa dla dziadka teraz juz napewno bedzie szło wszystko w dobrym kierunku:tak:

jutro mam wizyte wiec nie wiem czy bede jak miała sie odezwac.....3majcie kciuki by tym razem ktg nie trwało 2 godz:baffled:

reklama
Ag-Krk89- super ze z dziadkiem juz wszystko dobrze, wszystkie trzymałysmy kciuki wiec nie mogłoby byc inaczej :)

Baśka -gdzie Ty chcesz nam uciec, jesteś nasza :-)

polcia88 -ja tez mialam sie dzisiaj zabrac za prasowanie ale bylam z tata zeby zamontowal mi karnisz, żyrandol itp. wiec jak juz wrocilam to nie mialam sil na nic. Wlasciwie to ja nic nie robilam ale tak jakos samym tym siedzeniem bylam zmeczona i jeszcze bol łydek- od dwóch dni MASAKRA ;/
Trzymam kciuki za wizyte oby wyszła jak najlepiej !;-)

Baśka_28 już wiem, co jutro zjem na kolacje...budyń:-):-):-) i pewnie, że zostań, j też nie wiem, kiedy mój dzieć zechce wyjść i gdyby wybrał listopad, to i tak chcę się do grudniówek zaliczać:tak:

Ag - KrK 89 super:tak: pozdrowienia dla dziadzia i niech szybko wraca do zdrowia:tak: a wracając do spania, to jak nikogo nie budzisz i faktycznie nie możesz spać, to nawet dobrze sobie lapka odpalić i coś poczytać:tak:

polcia88 no to wspieram w walce ze zgagą, wredna sobie nas upatrzyła:crazy: mam nadzieję, ze odpuści szybko:tak: i oczywiście kciuki już zaciśnięte, udanej wizyty, ja w piątek wizytuję:-)

Ja znów takiego głoda złapałam, że wciągnęłam 3 kanapeczki z serkiem i pomidorkiem, a nie zdarza mi się tak późno jeść..;-)

Baśka a ubranka na pobyt w sz[italu musicie mieć swoje czy szpital Wam zapewnia? Hmm.. budyń czekoladowy, ja właśnie zajadam się nim w ciąży hehe
cayoka zawsze możesz się tu wygadać! Nie przejmuj się plotami! A to Twój partner nie słucha Ciebie tylko innych? (dobrze, zrozumiałam?)
vici widzę, że zapracowana ;) a Mały korzysta jeszcze z pogody, póki jest ;)
AgKrK mam nadzieję, że się dotleniłaś porządnie i się wreszcie wyśpisz ;););)
Po wizycie wszystko oki ;) szczegóły w odpowiednim wątku, ale na szczęście moje wizyty są nudne i jest wszytsko ok :)
Po lekarzu podjechaliśmy z Mężem do mojej siostry, więc dopiero wróciliśy. Uciekam się kąpać i spać ;)

Mamuśkaaa na tyle długa historia, że szkoda gadać, ale tak dobrze zrozumiałaś. Mój partner słucha plotek.. Na początku nie słuchał w ogóle, a teraz.. nagle mu się odmieniło.. już nie mam siły kolejny raz słuchac, co ja to nie robiłam, gdzie ja nie byłam, z kim nie robiłam, jak sie prowadziłam i jaka jestem, taka siaka, owaka.. jak to wszytsko nie prawda.. :-(mimo tego, że nie daję po sobie poznać, że mi ciężko, to w głębi duszy serce mi sie kraja.. pozabijałabym legalnie tych wszystkich którzy maja tak wiele do powiedzenia.. nie wiem kto mi tak bardzo zazdrości, ale jak nigdy tego nie robiłam to życze mu, zeby na niego tak gadano. a takie plotki ludzie łykają jak świeze bułki.. i ciężko się z tego później wyplątać..

Witam moje drogie z samego poranka
cayoka
ja tez jestem całkiem sama no nie całkiem bo mam trzech wspaniałych synow i czwarty w drodze , Moj facet mieszka w drugim pokoju nie rozmawiamy ze soba lezy po pracy caly dzien z tel w rece bo ma tam jakas lafirynde mało to ostatnio mi powiedzial ze nie jego dziecko nosze w sobie :angry: ogolnie staram sie nie zwracac na niego uwagi jakby go wogole nie bylo ale jest to strasznie trudne jak chodze i musze koloniego sprzatac i ponim tak samo bo niby z jakiej racjii mam to robic a on tylka nie ruszy chodz widzi ze mi ciezko....A co do ludzi to niestety tacy sa ze lubia potki siac ja ostatnio slyszalam ze nosze blizniaki :laugh2: usmiechnelam sie i powiedzialam niech tak bedzie skoro ludzie wiedza lepiej i tez sie nasluchalam w tej ciazy jak to 4 dziecko przeciez jak to wychowac i wogole jak dam rade nikt mi nie gratulowal nie pytal jak sie czuje zreszta dotej pory nikt nie pyta tylko jak dasz rade :szok: na co ja zawsze odpowiadam pytaniem czy moje dzieci chodza samopas po dworze czy sa brudne obdarte i czy przychodza do ciebie po chleb badz kubek mleka :tak:skoro nie to wlasnie tak dam sobie rade jak dotej pory .........

Ale wiecie co zamiast wspierac takie matki z dobrego serca zapyta jak sie czuja czy oby nie pomuc w czyms to tylko ludzie zeby dogrysc i potem dziwia sie ze matki pozucaja dzieci albo jeszcze gorzej

Witam posniadankowo.Dzis na pogrzeb musze isc a mam lenia musze sie przyznac.W necie wyszukalam jak sie sklada kondolencje bo jeszcze tu nie musialam tego robic i pojecia nie mialm co i jak.Sasiedzi skladali sie na wieniec wiec przynajmniej za kwiatami latac nie musze.
cayoka zycze aby partner przestal sluchac glupot i tulam mocno na smutaski.
Mamuska ja tez kozystam bo pranie suche sciagnelam :-D
Polcia szybkiego ktg zycze :-)
Widze temacik budyniowy ale ja wole waniliowy czy smietankowy i to z sokiem :-D ale ja w sumie bardziej kislowa jestem i tonami z Pl przywozimy...

Witam.
Ja niedawno wyszłam z łóżka.Nocka ładnie przespana tylko ok.3 w nocy zbudził mnie silny ból brzucha i tak z pół godz trzymał już chciałam nawet wydzwaniać po teściów ale by mieli akcje:eek:

awunia,angelika zostanę na grudniówkach bo i tak czuję się nią:happy:
mamuśka szpital nam zapewnia ubranka dla maluszków na pobyt w szpitalu także to mam z głowy.A ja uwielbiam budyń a teraz w ciąży to w szczególności często go zajadam.

Baśka- weź nie świruj;) poczekaj lepiej do tego listopada. U nas ubranek nie zapewniają, ale w zasadzie bardzo mało rzeczy dają...najlepiej mieć wszystko swoje:szok:

Mi wczoraj coś strzeliło w kręgosłupie i już się zastanawiałam czy coś jeszcze gorszego może mi się przydarzyć, bolało jak trza. Ale na szczęście przeszło mi po nocy:D

reklama
vici kisiel to też uwielbiam ale bardziej teraz w ciąży mi pasuje ten budyń jakoś:sorry:
pauletta nie świrować ale ten ból jakiś taki dziwny był nie wiem czy to skurcz czy co ale kurcze nawet przy tym bólu nawet ból krzyża był:szok: Nie mam pojęcia co to było ale wiem ze bardzo bolało:confused2:

Do góry