reklama

mamusie grudniowe:)

mnie co prawda stopy nie bola, ale boli mnie codziennie rano krzyz i w ogole plecy - i to paskudnie, tak, ze pierwsza mysl codziennie to "masaz! masaz!" ;-) ;-) ;-) ale jak wstane - to mija zupelnie :)

reklama
...aenye mnie plecy i jakby mięśnie pupy bolą co wieczór ale to tak, że jak się położe to mam problemy z przekręceniem się z boku na bok a rano jak ręką odjoł. Mój gin mi powiedział, że to jakieś tam więzadła i cos tam się luzuje i że to normalne ale ból jest nie miły.

A co do tej wody to powiedzcie mi co jest w 100% zdrowe ??? Mi podobnie jak większości z Was nic po niej nie dolega i jest smaczna w więc ją piję. Dużo z tych reportarzy odnośnie niezdrowych produktów to jest sprawka konkurencji a jak mamy się czym struć to i tak się strujemy :P

Ojejku tutaj tyle ciekawego sie dzieje a mi sie komp popsul i nie moge sobie z Wami pogadac..

Bylam dzis na kontroli.. z szyjka znacznie lepiej.. te potezne skurcze juz sie skonczyly.. powoli odstawiam no-spe :) Niebawem wybieram sie na paltne usg zobaczyc co z maluszkiem :)
Wieczorami kopie jak szalony, a jak tata polozy reke to zaraz cichnie.. tylko raz dal sie tacie poczuc :)

Po weekendzie wpadne do Was na dluzej bo moj komp bedzie po naprawie :)

Nieistotna może wreszcie skończą sie Twoje problemy zdrowotne, z całego serducha Ci tego życze. Wreszcie wpełni bez obaw będziesz się mogła maluszkiem cieszyć. Niech się tatuś nie przejmuje fasolki takie psikusy często odstawiają jeszcze ma czas i napewno poczuje. Naprawiajcie kompa jak najszybciej.

Mi jeszcze nie kopie a już bym tak chciała :(

Luckymama wiem, że już niedługo ale jak taka niecierpliwa jestem :P Chciałabym wiedzieć jak to jest poczuć to maleństwo. Póki co oglądam na dvd jak się wierci i kopie i rączusiami macha :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry