reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Współczuje tych paskudnych choróbsk!!
Dita-otwierasz aptekę:surprised:???? Chyba całą wykupiłaś!!! No ale najważniejsze że już jest lepiej!!!:-):-):-)
A Dawid to daje wciery!!!Całą noc nie spałam przez niego budził się co godzinę-Kiedy ja się wkoncu wyśpie!!!!!! Tak bym chciała żeby spał bez przerwy chociaż 6 godz.-w niedoczekanie moje!!!Dzięki Bogu że mój M.zrobił mi rano kawę bo bym nie wstała z łóżka!!!
Dziewczyny wkońcu się poznacie za nie długo-super!:tak::tak::tak:! Ciekawe czy ktoś przez weekend będzie na BB?:-(:-(

No ozdrowiałam. Mężuś chyba też, bo pojechał pracować i nie daje znaku życia (jakby coś mu było to by pewnie już powrócił).
Piotruś terminator, nic go nie rusza jak zawsze.
Także raczej jutro jedziemy.

A ja się usiłuję uczyć do egzaminu z filozofii. Jezu jakie głupowate te egzaminy. Normalnie nie nawykłam. Trzeba wymyślić 3 zagadnienia, do każdego 10 pytań, z tego po jednym wytłuścić, żeby pytacz wiedział z czego pytać. No i tego jest na godzinę uczenia. Tylko przeca nie usiądę godzinę przed się uczyć, bo głupio jakoś. I czytam to i zgłębiam...
Śmiech normalnie.
A się uczyło cholera po 1200 stron książki w trzy dni na studiach. I jakoś teraz tego... mało jest. :-D

Maja to będziemy we dwie-takie sierotki:-):-)!!!

Miłej zabawy Wam życzę!!
I jeszcze przy okazij dla Tych Mamusiek które jadą:
WSZYSTKIGO NAJLEPSZEGO Z OKAZIJ DNIA MATKI-wkońcu to Nasze święto!!!!!!
( po raz pierwszy i x-raz)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry