reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Nie, no Sugar Moje Wielkie gratulacje!!!! Cholernie sie ciesze! Pozdrow ode mnie rodzinke, w szczegonosci ciocie i babcie:-).

Anitka jestem pod wrazeniem! Bardzo mnie sie podoba!

Maniana dzis upierdliwa wieczorem jak nigdy. Zasnela mi dzis na brzuchu moim.
Ja dzis kupilam ( ku rwa jaka droga) folie termoizolacyjna na okna. Wlasnie okleilam na antresoli. Masakra jakie to trudne. Ale mam teraz "zstuningowane okna". ze hej. Mam nadzieje, ze bedzie ciut chlodniej. A pod koniec tygodnia ma pojawic sie facio od klimy.

Naprawde, zawet nie wiesz jak sie ciesze!
Kurde, ja wlasnie sie zastanawiam co by tu wykombinowac na wakacje. Na Macka nie mam co liczyc, Majerana nie ma paszportu, moj sie skonczyl. A tak mi sie spodobaly wojaze, ze sie zastanawiam co by tu wykombinowac.

Naprawde, zawet nie wiesz jak sie ciesze!
Kurde, ja wlasnie sie zastanawiam co by tu wykombinowac na wakacje. Na Macka nie mam co liczyc, Majerana nie ma paszportu, moj sie skonczyl. A tak mi sie spodobaly wojaze, ze sie zastanawiam co by tu wykombinowac.

No to mamy ten sam problem:eek:
pomyślmy razem:laugh2:
właśnie szukam lotów do Paryża na 23 czerwca...
są zaje biście drogie:szok:

Anita - super!!!!!
Boże, kiedy moje ściany i meble tak będą wylądać....

Sugar - BOMBA!!!!!!!!!!!! JEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-D:tak::-)

Kate juz myslalam o Pingwinku,ale jakos nie chce mi sie teraz wyrabiac paszportu. Myslalam, aby gdzies choc nad jakies jeziorko podjechac. Moze morze... gdzies gdzie woda. Jak wpadniesz na jakis pomysl, daj znac, moze sie razem gdzies spikniemy?

Anitka - SUPER pomysł i wygląd!!!
Kasuelf - gratulacje zębolków!!!
Patrycja - co do pralki... wylewa się, bo przeczytałam, że płyn do płukania należy rocieńczyć z wodą! nie powinno sie wylewać i zatykać...
Nonek - my jutro jedziemy do W-cha złożyć wniosek paszportowy dla Nat.. ma być za max. 3 tyg. bo i tak potrzebuje na wyjazd do siostry w sierpniu

Aha - Pawła siostra jest w ciąży... właśnie wróciła jUSej:tak:
i uwaga - termin porodu na 5 grudnia 2007:szok:

reklama
SUGAR WOW WOW WOW!!!
Gratuluje!!! Huraaa!!
juz czuje ze to bedzie charakterna dzioluszka !!!
Ja chce ja juz zobaczyc!!! masz zdjecie Usg? jak tak to pokazuj koniecznie!!!!
:-);-):tak::-D:laugh2:

dziekujemy za wszystkie gratulacje zebowe
moje dziecko cierpi=jeczy=marudzi=placze=chce byc tylko noszony
myslalam ze mi glowa peknie i upadne...

czarna mlody zobkuje odkad pamietam... mial 2 i polmiesiaca jak sie zaczelo, pierwszy zabek jak mial 3 miechy.

atol nie martw sie, to te upaly... moj tez mniej je jak jest goraco:tak: ochlodzi sie i bedzie git.;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry