reklama

mamusie grudniowe:)

Sugar ale super!!!!!!!!!!! tak sie ciesze!!
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bedzie pierwsza grudiowa parka!!
a jak tam wogole na kiedy masz termin, jaka niunia duza itp??

Anita swietna kuchnia, brawo za pomysl!!
Elfiku gratulacje zeboli, idzie jak burza!

moj tez cos dzisiaj upierdliwy, jak nigdy nie wiem czemu :confused:
moze zeby??

reklama
Nadrobiłam w końcu ! zatem po kolei :

Dita - nie ma problemu jeżeli chodzi o odwiedziny ! :tak: jak tylko podreperuje domowy budżet , to wsiadam w pociąg , potem jakiś autobus i jestem u Ciebie :tak:

Kasuelf - normalnie jestem w szoku ! 6 zęboli :szok: SUPER ! :tak::-) zazdroscimy baaaardzo , bo u nas dziąsełka obolałe , a zebów jak nie bylo tak nie ma :dry:

Aenye - gratuluje tak przespanej nocki i nie martw sie o Filipa , napewno nic mu nie jest :tak:

Jeżeli chodzi o jedzenie dzidziola , to nie zauważyłam specjalnych zmiam przez te upały - je jak zwykle .

Dziękuje za komplemenciki jeżeli chodzi o kuchnie :zawstydzona/y::-)
pomysł był całkowicie mój ( nie z katalogu ) - inspiracją była kolorowa filiżanka
Jestem cholernie zadowolona z efektu ! :zawstydzona/y::tak:

Właśnie przylazła do pilawki burza :sick: no i zaraz bedzie kupa w majtasach :sick: straszliwie sie boje .

A my dziś po szczepieniu = maruda
Nat waży 7300 mierzy 66 cm
wsio OK
lekarz nam kazal diete roszerzać konkretnie:baffled:

Patrycja - na pewno nic nie będzie Filipkowi... obserwuj go!

Nieistotna - co tą twoją koleżanką i jej dzieckiem? była u lekarza? co mówił? jaka diagnoza???

Kate co to znaczy "dietę rozszerzać konkretnie" :confused: kiełbaska , cebulka , krowie mleczko ?
Super , że wszystko dobrze ! :tak::-) 7300 :szok:
ja po spotkaniu do dziś jestem w głębokim szoku , że Wasze dzieci sa takie lekkie :szok:;-):tak::-) zwłaszcza Mercunia !

Dzisiaj miałam nieprzespną noc-normalnie myślałam że mnie trafi!!!Dawid obudził się koło11 zjadł mleczko i ne chciał spać(tzn.husiany spał ale jak się przestało to płacz!!myślałam że go przez okno wyrzucę)no i na dodatek o 5 on już jest wyspany!!!

Kate-Natalka to kruszynka!!!:-)

Sto latek dla córeczki Pingwinka!!! Dziś 5 miesiączków ma!!!

seta dla Mercuni
urodziny.gif

Wszystkiego najlepszego dla Mercuni !

Dita - ja tez nie zartuję ! :tak: acha , na priva wysłałam Ci adres , ale nie dostałam jeszczer numerku konta .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry