reklama

mamusie grudniowe:)

reklama

100 lat dla Mercuni!!!!

bdaycake3.gif
003.gif

Dziekujemy za życzonka,gdyby nie Wy to bym zapomniala :-D Wyrodna matka jestem, ze hej. Śliczne rysuneczki.

Sugar strasznie, strasznie sie ciesze ze dziewczynka, wiem jak bardzo na nią czekałaś.
w końcu będziesz mogła spineczki zakładać

Kasuelf gratuluje ząbków, ależ one szybko rosną Brunkowi.

Kate a sprawdzalas WIZZ AIR?

Aenye gratulute pierwszej gleby, kiedyś ten pierwszy raz musi być :-) A na poważnie to dobrze że nic nie jest Filipkowi, moja na szczeście po glebie też git.

Anitka bardzo mi się podobają kolorki Twojej kuchni, na prawde bez ściemy.

rozwala mnie tempo otwierania się stron bb :wściekła/y::baffled::tak::sick:
mam szczerą nadzieję , ze faktycznie zmiana serwerowni zajmnie im niedużo czasu .

Na dodatek cały dzień u mnie leje - nudy , ze hej ! siedzimy z dzidziolem i moim chrzestniakiem ,ktorego mam dzis pod swoją opieką i oglądamy bajki na disney channel . Może jestem staromodna , ale szczerze wole Misia Uszatka :tak:

Ale Miś Uszatek zachowuje się czasami jak wyrośnięty ze skłonnościami pedofilskimi „dzieci lubią misie, misie lubią dzieci”.... Poza tym nie odmawia paciorka wieczorem, przyjażni się z króliczkami które choć dorosłe, nadal mieszkają z mamą oraz z prosiaczkiem, który nie wiedzieć czemu mieszka z ciocią, a nie w pełnej rodzinie jak rząd nakazał....
Anita - a fe!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry