reklama

mamusie grudniowe:)

Ditka, to zmieniaj, po co się męczyć! :tak: Szczególnie jak nikt nie docenia i nie ma podwyżek :tak:

Anitka, fajnie brzmi twoja praca :tak: Ja tez jestem za nie siedzeniem w domu, bo bym zwariowała chyba. ;-):-p

Kate, a jak jest z tymi poradami przez internet? kręci się to tobie? Zastanawiam się, czy Darkowi czegoś takiego nie wykombinować. Ludzie cię z googla są w stanie wyszukać?

Ja to bym najchętniej siedziała na uczelni, ze względu na klimat (boscy ludzie i mega wyluzowana atmosfera, żadnych starych grzybów profesorów itepe), tylko nie wiem, czy będzie kaska na mój etat po doktoracie. Na razie grzebię w tych pieprzonych bakteriach i końca nie widać :no:;-) Dziś np usmażyłam ich trochę przypadkowo i w pn od początku jadę z hodowlą, bo mi wyzdychały. :dry:
Też bym poudzielała porad przez internet, ale pewnie nikt nie chciałby się radzić na temat dlaczego bakterie nie rosną, albo dlaczego białka nie są aktywne hehe :-p

reklama
Kasiu - a jak tam twoje białko dzisiaj:confused:

Porady - generalnie zaczynam i jakoś to hula
aż się zdziwiłam, że tyle osób do mnie pisze:)
teraz mam sesje w tygodniu przez gg, bo ludzie wstydzą się mówić, wolą pisać...
no jak płacą za to, to OK

a przy poradach prawnych, to chyba lepiej idzie

no właśnie jedno białko w zlew, ale drugie ok, jutro walczę cd, jeszcze w pn i we wtorek zobaczymy czy dwa tyg. pracy idą w śmietnik czy nie.. :-D

Z prawnymi to jest o tyle gorzej, że ludzie jakoś uważają, że są najlepszymi prawnikami sami (na prawie i polityce każdy się zna) i są np. niezadowoleni, bo im ktoś mówi że nie mają racji i wtedy się obrażają i nie płacą za opinię prawną. Ale generalnie widziałam na stronach, że takie porady są dość popularne. Może trzeba zastartować z takim czymś? Zawsze można zapróbować. Chyba ichni korporacyjny zakaz konkurencji nie zabrania...

anita a ktory to rok?
no i kiedy aplikacja

ja olalam prawo po trzech latach mimo wielkiego jeczenia mojego taty hehe
no moze zartuje ale nie wyobrazam sobie siebie w todze na dluzsza mete za biurkiem czy na sali sadowej
mam za duzo prawnikow w rodzinie i wsrod znajomych
starczy

niby piaty :baffled: mój optymizm mówi mi , ze mam mnóstwo czasu na aplikację ;-) nie mam teraz głowy do nauki , póki co odpoczywam od szkoły i pracy :-p mimo , ze naprawde tesknie :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry