reklama

mamusie grudniowe:)

Dzis pierwszy raz od tygodnia widze słonko ! i od razu mi lepiej ! no i łeb mnie przestał boleć :eek: w związku z tym biore sie za porządki , póki mnie power 3ma :tak: bo wszędzie już zalegają kilkucentymetrowe warstwy kurzu :zawstydzona/y:

Babeczki z 3miasta - zazdroszczę Wam tych nadmorskich spacerków :tak:

reklama
samego najlepszego dla Nati i innych polrocznych bobaskow, ktorym nie zlozylam zyczen!!!

kasia, roni - spoko! w piatek skoncze ok. 10.30, ale nie wiem, czy jeszcze cos o 13 mnie na bielanskiej nie czeka (watpie czy pojde, jesli nawet). dam wam jeszcze znac, ale mysle, ze ta 10.30 to dobra opcja. moze byc 11, jak tak wolicie, albo moge podejsc do alfy - blizej was?

Kate, zależy co byś chciała...
Zatoki to ja nie lubię - bo ogólnie syf i ludź na ludziu. Polecam półwysep Helski.
Plaże generalnie wszędzie podobne, u nas w gdańsku była ostatnio akcja poszerzania. Wzdłuż plaż są ośrodki, pensjonaty i pokoje do wynajęcia nad morzem, ogólnie dom obok domu.
My jeździmy pod gdańsk nad jezioro (kilkanaście km) i są fajne jeziorka, piaszczyste zrobione plaże przy ośrodkach.
W okolicach moje ulubione to Kaszuby - dużo agroturystyk ze zwierzakami, zadbane łądne murowane domki, pięknie położone, las i jeziora. Kółko raduńskie (5 jezior) do pojachtowania np. Atrakcje typu: skansen, kamienne kręgi, jaskinie, skansen lokomotyw, wąskotorówki, drezyny i takie tam.
Napisz co byście chcieli to napiszę co mi się kojarzy.

reklama
wszystkiego najsłodszego najlepszego dla Natalki, buziaczki od cioci***

Hej dziewczyny!
Zaglądam tu do was najczęściej jak tylko mogę. Chcę podzielić się z wami radosną nowiną otóż Filipek ma już jednego ząbka!:-) Wyrżnął mu się w Dzień Dziecka wieczorem:-) No i oczywiscie cały czas się jeszcze wyrzyna. Jestem taka dumna i szczesliwa.
Nie ważne że nocki ostatnio mam nieprzespane bo mały cały czas wyje...:dry:
Ma ząbka i to jest super:-D

Pozdrawiam was wszystki i całuje mocno wasze pocieszki***

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry