reklama

mamusie grudniowe:)

Kasiu...
tak sobie pomyślałam, że połączę przyjemne /dla mnie i dzieci/ z pożytecznym /Paweł u was:)/ to takie luźne plany są... więc jeszcze nie konsultowane z resztą rodzinki, hehehe
bo kurcze normalnie nie możemy wykroić 2 tyg. na urlop, bo albo Paweł zajęty, albo ja... albo Asia na koloniach...

no to tak...
mi zależy głównie na leżeniu na plaży /czystej/ i używania morza do woli... + ew. jakieś zwiedzanie /na niepogodę/ oraz może jakieś atrakcje turystyczne co by można było się pochwalić, że się było, widziało i korzystało;-)

Co do noclegu - to pokój 3 osobowy z łazienką i jakimś zapleczem kuchennym... może być mieszkanie wynajęte na te dwa tygodnie....
3miastki - czy znacie kogoś, kto tak wynajmuje???

reklama
kuchnia fajna ale ja mam w planach taka bardziej szalona hehe
jesli chodzi o stylistyke of kors
ale to na razie nie chce myslec o tym ze ktos wchodzi i skuwa mi cokolwiek w kuchni hehe
poki co wymienie sobie uchwyty na idyjskie ktore zakupilismy a na starych kafelkach rzucam plekse badz szybe a pod nia rozne powiekszone zdjecia wlasnej roboty:cool2:

maly dzisiaj finalnie ma po 3dniofce wysypke i wyglada jak biedrona

Tak na szybko znalazłam takie coś:
pokoje w Jelitkowie

blisko nas :-D i w sumie ceny akceptowalne
Gda�sk Online - Wczasy, kwatery, noclegi w Gda�sku
tu więcej ofert
Ogólnie trzeba szukać mieszkanie w gdańsku, jelitkowo, przymorze, zaspa - nad morzem czyli do 700 m od morza.
Może być też Sopot, ale to średnio dwa razy drożej.
Brzeźno nie polecam, dzielnica noża w plecach.
Plaże w Gdańsku są codziennie sprzątane dziwną machiną o 5 rano (przesiewa piasek i też w wodzie), ale jak sobie pomyślisz o tym ile tam siedzi ludzi to generalnie i tak syf się po południu robi...
Czyste plaże i naprawdę fajne są w Sobieszewie (ok. 20 min od centrum Gdańska), ale dojazd raczej samochodem, bo tramwajami i autobusami dużo telepania. Tam my jeździmy się kąpać, jak nie nad jezioro. Też można tam szukać noclegów

Tak, żeby mieć jakiś zaprzyjaźniony to niestety nie znam nikogo :no:

Jakbyś coś poszukała i wynalazła co się wam podoba, to popatrzę co to i gdzie to i powiem :) Trzebaby poszukać i popisać do ludzi. Lipiec już jest przeważnie zajęty, ale sierpień przeważnie wolny.
Co do wycieczek i zwiedzania, to możemy oprowadzać :tak: Trochę jest do zobaczenia, szczególnie w wakacje też dużo festynów, jarmark i takie tam. :-D

A, jakbyście chcieli blisko naszego przyszłego mieszkanka - to jest dzielnica Suchanino (takie muzyczne ulice, Mozarta, Schuberta itepe), też tam wynajmują mieszkania na wakacje, ale to jest raczej daleko od morza, za to blisko starówki (ale morze wg mnie fajniejsze)

ou dżiz, kejt, co to byla za sesja..?

trojmiasto fajne, ale ja polecam np. jastrzebia (standard), rewe (duzo spokojniej, wolne plaze, relax).. trojmiasto to raczej takie wakacje w miescie, nawet, jesli plaza obok.. a co do wynajmu zawsze mozna z kims zagadac, kto ma akurat mieszkanie do wynajecia! a pelno takich..

reklama
Dziewczyny, jak dobrze pojdzie w przyszlym tygodniu podpisujemy umowe przedwstepna na sprzedaz naszego mieszkania. Wlasnie byla babeczka, napalona jak lysy na grzebien. Choc jutro mam jeszcze ogladajacych. Dzis to chyba sie upije w koncu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry