reklama

mamusie grudniowe:)

te, a ja wam w ogole sie nie pochwalilam, ze bylam w turcji razem z panna bujakiewicz :-D:-D:-D ale beka :-D
smieszna taka, zupelnie jak w serialach wyglada. ale byla z takimi strasznymi prymitywami, ze o-rany. okolo 5 dziewczyn (az tak sie nie przygladalam, zeby je liczyc), dwie z nich mamuski. jedne dziecko tycie, troche wieksze od Filipka, i jeszcze dwoje dzieci starszych, kumatych.. a te co drugie slowo k.. ch.. p..
a jak sie skumaly z przybylska na plazy, to ponoc wstyd bylo, ze to polki (znajomy siedzial niedaleko i wszystko slyszal).

polska j-elita :-D

reklama
bosze, nawet nie wiem kto to jest:confused:
ale ja nie ogladam seriali... w ogole ostatnio nie ogladam telewizji..
na nic nie mam czasu zreszta.tylko nie wiem po co juz godzine siedze w necie zamiast sie uczyc. chyba jestem uzalezniona:laugh2::sick:

Halo halo Kate jestes moze??
jutro jak bedzie ladna pogoda to chyba bede w swidnicy caly dzien, moze bysmy sie umowily na jakas kawke czy spacerek z lobuziakami?????????????

zgłośmy się na zbiorową terapię do Kate :cool2: ledwo ślepia otworzyłam juz na bb :dry::-D

Na 11:15 idę z Dziodziolem na szczepiepie - zobaczymy ile dokładnie waży i mierzy moja kluska - mam nadzieję, ze na szczepieniu nie będzie bardzo płakał - tak jak na drugiej dawce : płakałam razem z nim - trzecia była chyba bezbolesna , bo nawet nie zauważył , ze pielęgniarka się w nigo wbija tą igiełką :baffled:

Kicia - dopiero co przeczytalam...
dzis sie pakuje na wyjazd do wujka do Poraju...
jedziemy ok. 15...
wiec raczej nie mam czasu na kawke:-( ale nastepnym razem, co?

Caluski dla was i zycze udanego dlugiego weekendu...

reklama
Odpoczywaj Kate i baw sie dobrzew tym Poraju :tak: :-)

Już po szczepieniu :
Mikołaj waży 9600 ( hmm... to mniej niż myślałam ;-) ) , ma 72 cm wzrostu :tak:
Sczepionkę zniósł bardzo dzielnie - zapłakał jak pielęgniarka wbiła mu igiełkę - ale trwało to chwilunię , potem mamusia przytuliła i zapomniał o bólu :tak:
Ciemniączko tylko ociupine się zmniejszyło , ale lekarz powiedziała ,ze nie ma powodu do niepokoju , bo ma jeszce dużo czasu, zeby zarosło - jednymi słowy WSIO GIT :tak:;-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry