Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anita - a propos krawężników to Andrzej cię pozdrawia i radzi pomalować Ekonowinką - podobno na krawężniki najlepsza
sugar - a kim w ogóle twój meno jest???? (w sensie pracy znaczy)??
A w ogóle to chciałam pochwalić Andrzeja, dziś jest do rany przyłóż, trochę pogadaliśmy i nawet kupił mi takie domowe ,,źródełko" - taka mini fontanna pokojowa na prąd. Wiedział,że o czymś takim marzę od dawna ( w ogóle uwielbiam wszelkie feng shui). Ja się pytam ,, a z jakiej to okazji?" a on ,,z okazji dnia żony'' hehe:-)
Dziękuję za pozdrowienia ;-) ja nie wiem czym malowałam - miksture przygotował superdziadek - niestety musiałam przelecieć krawężnik dwa razy, bo sąsiada był bielszy za rok kupie ekonowinke ;-)
hehe
on jest operatorem w tym programie zazwyczaj, ale chorodynska stwierdzila ze fajnie byloby zrobic odcinek z facetami tylko Ci faceci nie chca sie zglaszac wiec on dla picu powiedzial ze chetnie wystapi no i prosze
on to jest taki "wszystko w jednym" producent, rezyser , operator, byl tez prezenterem w mtv hehe no ma tez swoja gazete etc etc
czlowiek orkiestra
ale z wyksztalcenia to pan rezyser