reklama

mamusie grudniowe:)

Roni, kasia, odezwijcie sie do mnie co z jutrem, albo niech ktoras dziewczyna poda mi do nich nr-y, bo nie mam kontaktu!
kuleczko, a ty nie chcesz sie spotkac jutro ok 11 przy alfie?

dziz, ide sie uczyc, mam jutro egz i jedno pytanie przerobilam na 9 (najlatwiejsze :dry:)

reklama
dzieki,ale ja dalej mam goraczke i jutro wybieram sie do lekarza, tylko nie wiem jeszcze z kim zostawie mala, bo moja matka stwierdzila ze jest przemeczona i pol godziny z dzieckiem to za wiele.
***** mac

Nieistotna oj Biedny Filipek:-(:-(moze mu przejdzie. oby:tak:
aenye moj mial wysypke od plyny do kapieli johnson:baffled:
sugar gratuluje debiutu.. ja tez zmoim caly dziennie gadalambo jasnie pan nie zadzwonil a ja ciagle do niego dzwonic nie bede

do tego wlasnie mial wypadek samochodowy... wyjechal kolesiowi, tamten zapier...dalal i go nie zauwazyl. dobrze ze mu nic nie jest ale samochod do kasacji:sick:

ech elfie szkoda ze nie mieszkasz gdzies obok ;-)
to bysmy sobie poszly na ploty
moj jasniearcykaplan wyszedl mowiac ze za chwile wroci - chwila trwa 2 godziny juz
siedzi u naszych znajomych a ja ku rwa siedze sama w domu, gardlo mnie boli, generalnie mam jakas depresje i wk urw w jednym
chu je nie placa mi kasy i generalnie tylko jeb nac komus z dyni
moj ojciec nie mowiac mi nic zaplacil jakies zalegle kaski kolesiowi od remontu ( to jego znajomy) a ten fagas ma jeszcze kilka rezczy do zrobienia u nas co jego kolesie spier dolili
ku rwaaaaaaaaaaaaaaaaa

kate jakby Twoj maz byl w waw jakos to blagam niech da znaki bo mam kilka wykonczeniowych robotek i juz mi rece opadaja

mam dol i wogule chu j bombki strzelil

kuleczko! odezwij sie do nas - my wezmiemy mloda na spacer! a ty pojdziesz do lekarza :-) tylko wal na fona!!!

kasuelf - ponoc johnson uczula.. ja uzywam wylacznie kosmetykow johnsona, nowej linii - soothing naturals i jest zajebista, mlodemu nic po nich nie jest, a dziala czadowo. ale powszchnie akceptowana nivea - kiepsko!
wyglada ta wysypka, jakbym sie mleka opila, a nie pije od dawna. moze to od selera, co byl w gerberku? albo od tego zatrucia, co je mialam ostatnio? demyt :confused:

aeyne to musisz przetestowac. ja na twoim miejscu nie podawalabym na razie jarzynek, nie stosowalaby tez nivei. za jakis czas spruboj jarzynki...
ta serie naturals tez mam, jest super,tylko ja teraz uzywam sale kremy dla skory z egzema i kremiki naturals stosuje na sobie:-p
uwielbiam tez oliwke w zelu johnsona:tak:

reklama
sugar no szkoda ale co zrobic
tak ni w pizde ni w oko
kur wa
w polsze zle, a tu nonstop sama:-(

a co do jasniepana to moj tez tak robi i ja to uwieeelbiamkur wa nicmnie tak nie drazni jakprzeciagajace sie 'na chwile'
a jak na wejsciu widze focha i jak obrazony sie nieodzywa to mam ochote wlozyc rekawize i mu takiego prostego w pysk szczelic:dry:
3sie bedzie git
moze on ma dostac okres?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry