reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kasuelf fotka Bruna (na blogu) z laptokiem super ! :-D:tak:

Nie wypowiadam się już na temat jaśniepanów :no: ( ;-):-p )

aenye
spokojnie ! odstaw nivee , zrezygnuj na pewien czas z zupek :tak: hmmm ... a może to tylko potóweczki :confused:

Mam nadzieję, ze jutro już skończycie świętować , bo nuda tu dziś , że ho ho :szok:

tez sie zastanawiam, czy to nie potowki, ale nigdy wczesniej nie mial. a teraz to byc moze, przez te pierd olone upaly i kiszenie sie w sztucznych materialach wozka! bo wszak jezdzi ze mna codzien niemal na uczelnie i z mama jezdzi pod wydzialem :laugh2: sie wszyscy smieja, ze to najmlodszy student :laugh2:

na razie jarzynki w odstawke, coby sie bidul nie meczyl! i ja!

Chwalic Pana spi od 20 bez zajakniecia! ale dalam mu dzis tylko raz sie zdrzemnac, na poltorej godzinki do 15.30. wredna suka. wymeczylam dziecko, zeby moc sie uczyc. samolub. a moj men na grillu, a co mi bedzie pomagal.
za dobra jestem. jeszcze mu dzis dalam podupczyc. osz ja glupia :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D nigdy go "se" nie wychowam. chociaz mi w sumie wiekszosc pasuje, na szczescie :laugh2: a jak jest w domu to mnie rozprasza.

uau, Szymon strzelil focha :-D w koncu aniol tez moze od czasu do czasu znarowiec :-D

Kurde,
Ojciec Andrzeja umarł.
Tak nagle - wyszedł przed dom i umarł.
Człowiek, który nigdy nikomu krzywdy nie zrobił (w przeciwieństwie do teściowej), bardzo mnie lubił, kochał wnuki....
Przedwczoraj jeszcze z Natalką się bawił....
Strasznie mi szkoda.
Za tydzień wesele Andrzeja brata - nie mam pojęcia jak to będzie...

Ojej, Dita :no::-(:sick:
To straszne taka nagła śmierć ...
Ale ja zawsze sobię tłumaczę, że ci najlepsi, najwartościowsi ludzie odchodzą najprędzej. Na pewno jest z wami i patrzy gdzieś tam z góry...
Trzymajcie się...
Serdecznie pozdrawiamy...

Ditka strasznie przykro. Wiem co znaczy nagla smierc. Moja babcia zmala w ciagu 15 min. Miala zawal. To byl dla mnie szok.
Nieistotna skad wytrzasnelas takie imie? Pytam, bo wlasnie moja babcia miala na imie Ina i wszycy sie cholernie dziwili. Ale u mnie w rodzinie prawie sama dziwne imiona: Ina, Irma, Iwo, Ilona...
Ja wczoraj rozbilam sobie caly dzien inhalacje z soli iwonickiej i dopiero ona mi zaczela pomagac troche na kaszel. Normalnie masakra. Zdychalam juz normalnie. Majerana od dwoch dni ma jazdy ze spaniem jak nigdy w zyciu. Wczoraj to bylo apogeum. W koncu poszla spac gdzies kolo 23.
Facet od klimy zrobil nas w pierd olonego ch uja i powiedzial, ze nie da rady zamontowac. Na szczescie mamy jakiegos znajomka co ma nam zalozyc. Dzis Macieja odbiera klime i moze w weekend nam ja zalozy.
Kate kiedy moglby przyjechac Twoj maz i zrobic nam jakas wstepna wycene i zobaczyc co moze zrobic? My musimy od lipca do wrzesnia maly domek na tyle przygotowac, aby sie wyprowadzic.
Aenye zazdroszcze, ze ciagniesz studia. ja niestety nie mialabym szans. A nie zalatwilam soebie dziekanki. Musze sie w koncu wybrac do Dziekana. Mam nadzieje, ze mnie nie wyrzuci na zbity pysk.
Sugar juz widze Szymona jak sie rozklada na kanapie arcyjascieksiaze...:-D:-D:-D:-D. Dobre.

reklama
A MY MAMY PIERWSZY ZAB!!!!!!!!!!!!!!

wczoraj wyszedl!!
karmie go i poczulam takie lekkie uklocie ... sprawdzam i jest!!! hihi
tylko zeby mnie teraz nie gryzl tym jenym zebem :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry