reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Brawo dla Olafka!!!

Ja i moje dziecie zrobilysmy numer za milion punktoww. Grunt to byc matka idiotka. W domu od samego rana goraco. Postanowilam sciagnac malej pampka, zeby troche sobie polazila w samej koszulce. I polozylam ja na podlodze na kocyku u Julki w pokoju. Poszlam sie myc. Nie bylo mnie jakies 10 min, nie wiecej. Wychodze i czuje smrod. I co moje dziecie zrobilo? Obesralo sie oczywiscie i wypaplalo cale w gownie! Od stop do glow.Nie mogla oczywiscie na kocyku, tylko wylazla na podloge.Caly parkiet, szafka i ona w brazowej mazi. K urwa. momentalnie ja do wanny i pod kran, oczywiscie sama sie tez przez to wszystko upapralam. Normalnie ciotka idiotka ze mnie!

nonek - oj, ale numer!!!! Swoją drogą dzieci zawsze wiedza kiedy się zesrać. Wczoraj z Nat byliśmy w kościele, co prawda na dworze, ale jak zaczęła stękać i jęczeć, aż w końcu baaardzo głośno załatwiła potrzebę, to my nie mogliśmy się powstrzymać od śmiechu, a ludzie wokoło także.

Pogrzeb teścia będzie w niedzielę, jakoś wszyscy się trzymają. oj, naprawdę szkoda mi człowieka. miał 60 lat - prawdopodobnie wylew.

Dita.. moje szczere kondolencje..

Kicia alez bezbolesnie wam to poszlo :)

Sugar wdech, wydech... powiedz mu co myslisz..
Uglaskaj brzuszek ode mnie

Moj mały nadal zle sie czuje, placze, ale temp spadl do 37.2 czyli ok
to nie jest 3-dniowka
nie wiem czy to nie reakcja na przegrzanie
maly ma chore oczka, cale w pryszczach a mascie nie pomagaja

caly dzien wisi na rekach ech

nieistotna - to może być reakcja na przegrzanie - podobno niemowlęta tak właśnie reagują na upały - dawaj mu dużo pić.
Albo może to być podwyższona temperatura od oczek - jeśli jest stan zapalny.

a ja wlasnie dostalam kremy od anitki i od dzis zamierzam sie smarowac
jako ze moij rozbil samochod i nie chce wracac pociagiem nie wiem kiedy wroci.
super:wściekła/y:

Ditka oj bardzo mi przykro. tak to w zyciu bywa. mnie dopiero co prababcia umarla.
3 maj sie

nonek hehehe dlatego ja mlodebo nie puszczam w samopas bez pampka

kicia GRATULACJE!!!!!!!!!!!!
sugar no bezczelny. moj robi dokladnie to damo.i jeszcze mi powie 'przytulnis':wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wrrrr

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry