reklama

mamusie grudniowe:)

Dita jestesmy z toba!!!!!!!
Nonek no piekny numer :-D:laugh2:
Nieistotna a moze to jakas alergia na jakies pyłki, trawe czy cos :confused:
Sugar normalnie "wojna panstwa Rose" ;-)

dziekujemy za zebowe gratulacje!!!!!!!!!

reklama
Kicia, gratulacje dla pana zęba, super że tak szybko poszło!! :-)

Nonek, niezły numer :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Sugar, nikt tak nie potrafi wkur wić jak rodzina... a szczególnie facet... :tak:
Jestem z tobą !

A mi dziś tak jakoś dzień szybko przeleciał że szok...
Zaraz lulu małego heh.
A jutro akcja chrzest :szok:

Czesc dziewczyny
Przepraszam ze ja tak tylko na chwile. Nawet nie mam czasu poczytac co u Was. Wylegujemy sie z Marika nad jeziorkiem. Jest super. Pogoda dopisuje. Moje dziecko sprawuje sie dobrze.Lata bez pieluchy. Narobila mi dzis na recznik:)
Jestem z ciotka i to dzieki jej blueconnectowi moge do Was napisac. Swietna sprawa.
Pozdrowionka dla Was wszystkich i Waszych pociech.

Nonek - ja kiedyś po kąpaniu zapomniałam Mikołajowi załozyć pampersa - od razu założyłam piżamke - coś mi nie pasowało , ale dopoiero płacz w nocy uświadomił mi co takiego :dry: :cool2:

Okazało się , ze mam uczulenie na truskawki :baffled::eek: nieźle co :confused: całe , zycie jadłam i nic , a teraz raptem uczulenie :baffled::eek::szok: już wczoraj po cieście z truskawkami troche spuchłam , ale myślałam , ze to tak po prostu - dziś strzeliłam sobei deserek ze świeżych tr. i oooo ! opuchlizna bąbelkowa pod kolanami , na oczach , ustach , nadgarstkach i miedzy palcami . wyglądam jak potworek :laugh2:
to samo miałam z lekami przeciwbólowymi - uczuliły mnie dopiero jak pojawił sie na świecie Mikołaj ! dziwne .... :baffled::confused::eek::dry:

Ojej - Anita - okropność...
Ne wyobrażam sobie mieć uczulenia na truskawki, bo je po prostu kocham - mogę zjeść i 2 kilogramy na raz!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry