reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
nie słyszałam o tym aulinie , ale zapytam lekarza jak pojawią sie @ :tak:
w ogóle to kiedyś taka starsza pani doktor powiedziała mi , ze bolesne @ przestają być bolesne po urodzeniu pierwszego dziecka - hmmm.... sie okaże ;-)
a u mnie z nimi normalnie masakra - pierwsze dwa dni wymioty i gorączka , potem już tylko ból nie do zniesienia - mało tego @ miałam co 19 dni :sick:
ciąża i teraz laktacja są dla mnie błogosławieństwem :tak:;-):-)

pingwinku z oczkiem bedzie gites na pewno Maercuni przejdzie :tak:
anita ketonal i tramal uważaj bo skończy się morfinexem i opiatexem :-D;-):szok: a tak serio to jak też mam bolesne @ i nie biorę mocnych syfów bo wątróbke mi zepsują :blink:

wszystkie doustne leki sa metabolizowane przez watrobe, aulin tez, tramal uzaleznia fakt ale jak sie go wtrabia codziennie (jak moj tesc bo go biodro boli i czeka na opercje), takze bez przesady

dziewczyny powiedzcie mi jak sie masuje to oko, bo fak znow Helen ropieje i to to samo co zwykle i tak mysle ze tez ma przytkany ten kanalik lzowy

ditka kondolencje, smutno

Jeszcze raz dziękujemy wszystkim za kondolencje:-(

atol - ja już pisałam Kate jak się masuje: (Ala miała kiedyś przytkany kanalik):
smarujesz małego palca maścią - antybiotykiem jeśli nie, to kroplami do oczu (kropelka na palec), zaczynasz od wewnętrznego kącika oka i przesuwasz palce dość mocno w kierunku zewnętrznego.
Mniej wiecej w połowie oka odrywasz palec i od nowa zaczynasz od wewnętrznego. I tak nawet kilka razy dziennie po 10 min.

Jezu, zyje...
Wczoraj niespodziewanie zadzwonila kolezanka ze studiow i wyciagnela mnie na impreze. Macieja kochany zostal z dziewczynami, a ja na rajd po knajpach. Dzis mam leb szesciokatny a w nim tupot bialych mew. Nigdy wiecej!
Pingwinku bedzie dobrze z oczkiem. Dobrze, ze poszlas do lekarza z nia. Przynajmniej wiesz, ze to ic powaznego.
anita nie licz, ze ci minie. Ja po Julce dalej mialam takie @, ze dwa dni nie zylam. Wyjatkowo teraz jakos jest lepiej. Ale tez mialam za przyjaciela ketonal.

Dituś, współczuję...

ja dziś mam dziej 'bez kija nie podchodź', autentycznie WSZYSTKO mnie wqrwia, mlody, ze wyje (dzis ma dzien wyjca), reka, ze boli (zdretwiala mi na maksa w nocy i boli dalej w ch uj), dawid, ze wyszedl robic paczki i mi nie pomaga z mlodym, chleb, ze go k urwa nie ma... i takie tam... zaraz jedziemy na plaze i tez mi sie k urwa nie chce, ale ten moj sie tak napalil ze by sie wsciekl pewnie..
wpizdu
jestem wredna matka, dziecko mi wyje w bujaku, a ja sie na nie patrze jak na cudze... dzis wyjatkowo nie wzbudza to we mnie zadnych emocji
wpizdu
zaraz sie porycze

i ch ujowe mialam wczoraj urodziny, nic z naszych planow nie wyszlo, ani sie nie przespalam w dzien, by wieczorem miec sily na cokolwiek, ani do kina nie poszlismy, bo nic nie grali dobrego, ani znajomi nie przyjechali ostatecznie do gdyni, bo costam, ani filmu nie obejrzalam na dvd, bo za pozno wrocilismy z ogladania dzialek z rodzicami..

ogolnie dol i syf. czuje, ze sie z d pokloce jeszcze i juz w ogole bedzie zaje biscie.

kuzwa. sama nie wiem czego chce i lzy mi leca. kuzwa.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

a ten wyje. ide.

reklama
Wlasnie dostalam @:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::rofl::rofl::eek:
boli brzuch ale przynajmniej normalone piguly moge brac:tak::tak::tak:

moj dzis wraca, szykujesie awanturka
caly tydzien go nie bylo i mnieolewal, prawie nie dzwonila jak ja dzwonilam to nie odbieral albo nie mial czasu gadac
dup;ek:wściekła/y:

aenye nie przejmuj sie, bedzie dobrze:blink:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry