reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
no elfie faktycznie temu Twojemu cos bije na czache
moze sie przegrzal:cool:

natomiast moj ukochany przyszedl do domu wczoraj o godz 3 ( w nocy oczywiscie)
probowalam do niego dzwonic ok 1 ale przerywalo i slyszalam w tle tylko jakis klub wiec stwierdzilam ze jasnieksiaze poszedl sobie do knajpy( w koncu piatek) i przyjdzie zalany w trupa niewiadomo o ktorej:dull:
polozylam sie spac ale z mojego spania nic nie wychodzilo
przyszedl , wykapal sie i wtrabalil do lozka
kiedy zapytalam gdzie byl to odpowiedzial ze mial zdjecia na koncercie nasa a potem wywiad i dlatego tak pozno
no to sie zapytalam czemu jasnie pan nie napisal mi ze bedzie tak pozno: bo mialem zapierdziel i rozladowany tel...

no coz
rece i nogi opadaja

potem w nocy sie przytulal i gadal mi jakies bzdety w stylu ze on mnie taaaak baaardzo kocha
rano to wogule ach i ech srali muszki bedzie wiosna
zadzwonil do opiekunki zeby zabrala malego na spacer o 15 na jakies 3h
on of kors poszedl do roboty

mnie na dodatek tak boli glowa ze szok

nieistotku no kombinuje sobie chlop... jakkon pod gore:dull:
sugar no kazdemu zdarzaja sie wpadki.to facet wiec za wiele niemozna wymagac. ale twoj to i tak poza momentami meskiego debilizmu jest aniolem, takmi sie wydaje z tego co czytam:happy:
a ja nie wiem czy sie przegzal czy co
hyba poprostu ma mnie dosc chce sobie chlopodpoczac a jamu nie daje. wiec dzis ja do niego wogole nie dzwoniea jak on dzwoni to mowie 'tak nie uhm' moze dotrze ze tak glupio czlowiekowi jakjest olewany...
zobaczymy
generalnie to mam dola i wyc mi sie chce, sie zastanawiam co zemna jest nie tak
dobrze zemam brunka i ze jest super kolo,zajebiscie sie dogadujemy i wogollleeee...gdyby nie bruno chyba bym juz spierdolila gdzie pieprz rosnie...
nie czuje sie kochana, nie czuje sie chciana, nie czuje sie wartosciowa.
i nic nie piszcie ze jest inaczej tralala po ponad roku bycia non stop sama i bycia olewana przez meza czuje sie jak nikt.
wlasnie panna nikt. tylko ze z dzieckiem.
to chyba moj pierwszy okres od zajsia w ciaze. nie przejmujta sie.

Dita, współczuję..taka nagła śmierć jest najgorsza:no: przesylam usciski..

co do bolesnych miesiaczek to ja tez takie mym:tak:i po porodzie sie nie zmienilo.na szczescie teraz biore pigulki i nic nie boli.
ale normalnie wyglada to tak ze wyje na lozku przez kilka godzin i nic nie pomaga; tramal, ketonal, majamil - niewiele. no-spa, paracetamol-smiech na sali.
zawsze chcialam byc facetem..:cool::cool:

aenye, kasuelf - wirtualne uściski!!!! Ja się chwilowo z moim chopem nie kłóce - smutna siła wyższa.
aenye - ty miałaś urodziny? wszystkiego najlepszego!!!!!

no załamałam się
napisałam właśnie super długiego posta i to gów niane forum gdzieś go wypier doliło w kosmos :wściekła/y:

No to raz jeszcze...

Dziewczyny pokłócone bądź wkurzone przez chłopów - serdecznie ściskam i trzymam kciuki, co by chłopy zmądrzały

Dziewczyny z bolesnymi @@ współczuję .. ja na szczęście nigdy nie miałam problemu, jak bolało to jakoś godzinę, ale przeważnie nic.

Piotrul już ochrzczony - super fajny chrzest - tam gdzie braliśmy ślub, u Karmelitów w Św. Katarzynie (ten kościół co się spalił dach hehe). Przeor nowy - ale fajny - opowiadał nam o historii trochę (więc ciekawie), bardzo miłe "kazanie", a w sumie to bardziej życzenia takie z serca. Naprawdę to tak powinny wyglądać sakramenty jak dla mnie. :tak: Rewelka :-)
Piotruś cały czas spał - zasnął jak wjechaliśmy do kościoła i spał praktycznie do lania wodą, potem trochę się wybudził, ale jak odłożyliśmy go do wózka to zasnął znów. Mimo że parę razy zmienił miejsce (wózek, ręce taty, mamy, chrzestnej) to się nie wybudzał... ciekawe co to znaczy? Pewnie, że jest śpiochem po tatusiu :-D
I mamy nowego małego katolika w domku :-):-D:dull::laugh2:

gratulacje dla piotrula!!!
moj jakos w sierpniu staje do tego wyzwania

ps
wlasnie ogladam nasze zdjecia jak bylysmy w ciazy :cool:
kurde no ekstra super
az normalnie dziw bierze jak widze np kicie czy dite z wilkim brzuchem:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć