reklama

mamusie grudniowe:)

hej laski strasznie za Wami tesknie ale jakos czasu brak tutaj w Polsce. ale juz14tego bede w zamku wiec znowu bedzie wiecej czasu
Dita bardzo mi przykro, trzymajcie sie z Andrzejem dzielnie

Kiciu
GRATULUJE zabeczka, faktycznie, blizniak juz jakby bardziej dorosly :-)

Nonek niezla akcja :-D:-D

Sugar niezla tygrysica z Ciebie, a Twoj men probuje sie do mnie dobic w sprawie auta...ale mnie ciagle nie ma po siedze na dworku.
Anitko ciagle zapominam Ci napisac ze mam Twoje poduszeczki do pasow w foteliku, zapodaj mi adres to Ci wysle je w poniedzialek

A u nas...pojutrze chrzciny, polowa gosci nie przyjdzie, mam w dupie taka rodzine, jestem strasznie zla.
Mala byla u okulisty, ma calkowicie zatkany kanalik lzowy, mam masowac, masowac, a jak nie...w 10 miesiacu przebijanie pod narkoza, strasznie sie tego boje.

reklama
Pingwinku chyba nie będzie takiej potrzeby , bo wymieniłam już fotelik na większy :tak: ale serdecznie dziekuje za pamięć ! :-) tak się ostatnio zastanawiałam co się z nimi stało :dry: nowa właścicielka fotelika już uszyła sobie nowe poduszczeczki :tak:;-)
Jeżeli masażyki nie pomogą to wcale się nie bój zabiegu - moja chrzestnica miała podobny i poszło wszystko OK - narkozy też nie ma sie co bać :tak:
mało tego Wiktoryna miała naczyniaka na czole - jej szalona matka zabrała ją do chirurga plastyka żeby jej to usunął ( miała wtey 1,5 roku ) :szok::dry: :eek: - tak tak to ta sama kobieta od tego kinderbalu z okazji nauczenia się jeździć na rowerze ;-):-p:dry::cool2::laugh2:

Liczę na to , ze uczulenie mi przejdzie jak tylko przestane karmić Dzidziola - podejrzewam , ze mój organizm chce w ten sposób uchronić Mikołaja od toksycznych dla niego rzeczy ( leki , teraz owoce , które dosyć mocno uczulają , rzeczy zawierające specyficzne konserwanty )
yyyyyy naiwne myślenie :confused:;-) :-p mam nadzieję , ze nie , bo jak wrócą @ to nie wiem jak przeżyję bez mojego ukochanego w tym czasie ketonolku i tramalku ;-)

pingwinek - będzie dobrze.
Moja Ala miała zatkany i się odetkało (na szczęście dawała sobie masować w przeciwieństwie do Nat Kate)
A jak se nie odetka - to tak jak anita mówi - to bardzo prosty rutynowy wręcz zabieg.

ja nim zaczelam brac piguly to praktycznie co miesiac pogotowie przyjezdzalo hehe
ale potem dostalam taki przeciwbolowy pt : AULIN, sa tabletki i proszek do picia
rewelacja
a ketonal i tamal to ostroznie!!! to b mocne spidy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry