pingwinek
MAMA MERCUNI I SARENKI
hej laski strasznie za Wami tesknie ale jakos czasu brak tutaj w Polsce. ale juz14tego bede w zamku wiec znowu bedzie wiecej czasu
Dita bardzo mi przykro, trzymajcie sie z Andrzejem dzielnie
Kiciu GRATULUJE zabeczka, faktycznie, blizniak juz jakby bardziej dorosly :-)
Nonek niezla akcja

Sugar niezla tygrysica z Ciebie, a Twoj men probuje sie do mnie dobic w sprawie auta...ale mnie ciagle nie ma po siedze na dworku.
Anitko ciagle zapominam Ci napisac ze mam Twoje poduszeczki do pasow w foteliku, zapodaj mi adres to Ci wysle je w poniedzialek
A u nas...pojutrze chrzciny, polowa gosci nie przyjdzie, mam w dupie taka rodzine, jestem strasznie zla.
Mala byla u okulisty, ma calkowicie zatkany kanalik lzowy, mam masowac, masowac, a jak nie...w 10 miesiacu przebijanie pod narkoza, strasznie sie tego boje.
Dita bardzo mi przykro, trzymajcie sie z Andrzejem dzielnie
Kiciu GRATULUJE zabeczka, faktycznie, blizniak juz jakby bardziej dorosly :-)
Nonek niezla akcja

Sugar niezla tygrysica z Ciebie, a Twoj men probuje sie do mnie dobic w sprawie auta...ale mnie ciagle nie ma po siedze na dworku.
Anitko ciagle zapominam Ci napisac ze mam Twoje poduszeczki do pasow w foteliku, zapodaj mi adres to Ci wysle je w poniedzialek
A u nas...pojutrze chrzciny, polowa gosci nie przyjdzie, mam w dupie taka rodzine, jestem strasznie zla.
Mala byla u okulisty, ma calkowicie zatkany kanalik lzowy, mam masowac, masowac, a jak nie...w 10 miesiacu przebijanie pod narkoza, strasznie sie tego boje.

ale serdecznie dziekuje za pamięć ! :-) tak się ostatnio zastanawiałam co się z nimi stało
nowa właścicielka fotelika już uszyła sobie nowe poduszczeczki 
- tak tak to ta sama kobieta od tego kinderbalu z okazji nauczenia się jeździć na rowerze ;-)

;-)