reklama

mamusie grudniowe:)

Ło matko bosaka ale tu się działo:szok:

Ja popieram Miłkę. Zawsze łatwiej sie nad sobą poużalać niż coś zrobić :tak:Chociaż czasem życie piachem w oczy.
Maturę można kilka razy zdawać. Jeżeli to miałoby cokolwiek poprawić to warto. Mój chłop zrobił średnie bo chciałam. Taki jakiś kaprys, on chciał mi przyjemność zrobić i mając 32 latka do szkoły poszedł. A co. A miał zonę, dziecko...

No to ja trochę o sobie (finansowo) byłam mega biedna i mega bogata. I juz:-p Dziękuje za uwagę:-)
Nieistotna A ja tak lubię Twoje życzenia dla Miniutka:cool2: :laugh2:Nie odbieraj mi ich:cool:
Ewa cud miód orzeszki. Żeby słodziej:-p:-) Fajno żeś jest i zostajesz, bo cie znajdziemy i nakopiemy do tyłka jak przestaniesz sie odzywać:cool2:. A co:laugh2:;-)

Aenye też uwielbiam swoje własne dzieci i też myślę o nich jak o moich cudach i wielkich osiągnięciach właśnie dlatego ze odważyłam sie chcieć, a to ogrom:-).

Kate
a ty niezależnie kogo opierniczasz o cokolwiek to staje się to dla mnie jakąś zachętą do działania z czymkolwiek:zawstydzona/y::-D Git git.

Kasia_z
zamiast sterydu bardzo bardzo polecam maść pośladkową taką samorobną z apteki na receptę. REWELACJA!!! I chowają się sudokremy alantany czy inne bazy dupne;-):-) A jutro nawet jak niepogoda to o 13 będę. Z całą familią.

Nonek no właśnie! Dzieciowy wątek i mam prawo cieszyć się z powodu żółtej a nie zielonej czy fioletowej kupy:laugh2:

Sugar jakie czopy przy ibufenie dajesz:confused:

reklama
Luckymama, od pośladkowej zaczęłam, ale tym razem nie pomogła ...
W ogóle pośladkowej używam cały czas do smarowania dupki. Lepsza niż cudokremy :tak::-)

Uhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:laugh2::laugh2::laugh2:

Git KUPA!!!

Kasia a miałaś chłodzącą:confused:
Mi lekarka zakazała używać pośladkowej nontoper właśnie dlatego że pupa sie przyzwyczaja a takie cuś potrafi wyleczyć gdy ciałko nie ma jej codziennie:-)

Kochana Anitko -z okazji urodzin lukrowane posłodzone i liźnięte wszystkiego najlepszego, najsłodszego i przede wszystkim życzę Ci aby twój mąż poszedł po rozum do głowy i wrócił na kolanach do Ciebie.
poza tym dużo zdrowia i pociechy z Mikiego!!!
Słodki, lukrowany Buuuuziak!!!!!:tak::-D

reklama
Och...
jak cudnie
kupka do nocniczka...:shocked2:
gratuluję ślicznej kupki do nocniczka pieknęmu jak aniołek Filipkowi...:-):laugh2:
Anitko - jw Dita;-)
przesłodkie życzonka i lukrowane pierniczki...
itp
itd
no:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry