Ło matko bosaka ale tu się działo
Ja popieram Miłkę. Zawsze łatwiej sie nad sobą poużalać niż coś zrobić
Chociaż czasem życie piachem w oczy.
Maturę można kilka razy zdawać. Jeżeli to miałoby cokolwiek poprawić to warto. Mój chłop zrobił średnie bo chciałam. Taki jakiś kaprys, on chciał mi przyjemność zrobić i mając 32 latka do szkoły poszedł. A co. A miał zonę, dziecko...
No to ja trochę o sobie (finansowo) byłam mega biedna i mega bogata. I juz
Dziękuje za uwagę:-)
Nieistotna A ja tak lubię Twoje życzenia dla Miniutka
Nie odbieraj mi ich
Ewa cud miód orzeszki. Żeby słodziej
:-) Fajno żeś jest i zostajesz, bo cie znajdziemy i nakopiemy do tyłka jak przestaniesz sie odzywać
. A co
;-)
Aenye też uwielbiam swoje własne dzieci i też myślę o nich jak o moich cudach i wielkich osiągnięciach właśnie dlatego ze odważyłam sie chcieć, a to ogrom:-).
Kate a ty niezależnie kogo opierniczasz o cokolwiek to staje się to dla mnie jakąś zachętą do działania z czymkolwiek
Git git.
Kasia_z zamiast sterydu bardzo bardzo polecam maść pośladkową taką samorobną z apteki na receptę. REWELACJA!!! I chowają się sudokremy alantany czy inne bazy dupne;-):-) A jutro nawet jak niepogoda to o 13 będę. Z całą familią.
Nonek no właśnie! Dzieciowy wątek i mam prawo cieszyć się z powodu żółtej a nie zielonej czy fioletowej kupy
Sugar jakie czopy przy ibufenie dajesz

Ja popieram Miłkę. Zawsze łatwiej sie nad sobą poużalać niż coś zrobić
Chociaż czasem życie piachem w oczy. Maturę można kilka razy zdawać. Jeżeli to miałoby cokolwiek poprawić to warto. Mój chłop zrobił średnie bo chciałam. Taki jakiś kaprys, on chciał mi przyjemność zrobić i mając 32 latka do szkoły poszedł. A co. A miał zonę, dziecko...
No to ja trochę o sobie (finansowo) byłam mega biedna i mega bogata. I juz
Dziękuje za uwagę:-)Nieistotna A ja tak lubię Twoje życzenia dla Miniutka
Nie odbieraj mi ich
Ewa cud miód orzeszki. Żeby słodziej
:-) Fajno żeś jest i zostajesz, bo cie znajdziemy i nakopiemy do tyłka jak przestaniesz sie odzywać
. A co
;-)Aenye też uwielbiam swoje własne dzieci i też myślę o nich jak o moich cudach i wielkich osiągnięciach właśnie dlatego ze odważyłam sie chcieć, a to ogrom:-).
Kate a ty niezależnie kogo opierniczasz o cokolwiek to staje się to dla mnie jakąś zachętą do działania z czymkolwiek

Git git.Kasia_z zamiast sterydu bardzo bardzo polecam maść pośladkową taką samorobną z apteki na receptę. REWELACJA!!! I chowają się sudokremy alantany czy inne bazy dupne;-):-) A jutro nawet jak niepogoda to o 13 będę. Z całą familią.
Nonek no właśnie! Dzieciowy wątek i mam prawo cieszyć się z powodu żółtej a nie zielonej czy fioletowej kupy

Sugar jakie czopy przy ibufenie dajesz