reklama

mamusie grudniowe:)

Roni - moje słodyczy... ja cię kocham!!!!:sorry2:

hehe

Ja też lubię życzenia comiesięczne i też nie licze kto złożył a kto nie.
No ale jasne że po roczku sie skończa - będziemy odliczać lata.
A na razie każdy miesiac jest ważny.

reklama
Roni - witam cię w naszej klice, w wyznaniu grudniolicyzmu:tak::tak::tak:
i ja cię kocham;-)
o czym się przekonałaś parę postów wcześniej
w gorącej dyskusji erotycznej:-)
i już nie mogę się doczekać spotkanie z tobą:laugh2:
a ty do mnie przyjedziesz? plizzzzzzzzzzzz:tak:

Patrycja - do do karmień nocnych... ja ci za bardzo nie pomogę
teraz śpię z Nat z cyckiem na wierzchu i tyle;-)

Spadam
dam żryć Nat i do dentysty zapitalamy...
Brrrrrrrrrrr....
Asia będzie panikować....

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Wygrałam kubek książeczkę o opalaniu dla dzieci i krem la roche posay 50+:laugh2::laugh2::laugh2:
A co:cool2:

Chyba pierwszy raz:shocked2:

..aenye wiesz co, przede wszystkim nic na siłę. Tzn nie zmuszaj sie do zakończenia karmienia. Ale zanim sie zacznę mądrować:-p to pytanie jak on pije z butelki??? I czy pije jakiekolwiek mleko modyfikowane???

Lucky mama gratulacje

to sie Asi upieklo
a mnie boli zab, chyba sie zabije, bo robilam kanalowe w 9miechu ciazy i znow zepsul sie, chyba go wyje bie
nie mam kasy by isc prywatnie :wściekła/y::wściekła/y:

dziex lasencje za mile powitanie :happy2: kurna nie wiem co sie dzieje ale odkad siedze w domu z malolata spimy coraz dluzej uwaga dzis wstalysmy o 11.30 :eek::szok:

kuka musze cos z tym zrobic bo malej rytm dnia sie przestawi i zacznie ze mna po nocach spac chhodzic...:baffled:

reklama
Luckymama jak fajnie ! :-):-):-) Gratuluję wygranej!

Demoniątko strasznie mi gada, jestem w szokku - babababa i gugubaba :-D
Superowo!

Aenye, mojemu pomogło przytulenie do prześmiardłej mej piżamki w swoim łóżeczku.
Zresztą po tygodniu mu przeszło całkiem... Ale straszne to było. Jedną noc spał z nami (a ja wtedy nie spałam wcale).

Ja chcę dalej podkarmiać, chociażby raz dziennie, dla zdrowia :-) Na razie ze 3-4 razy karmię.

Dziś pożarł rosoła z Bobovity (ten duży słoik, aromatyczny hue hue) - tylko ryże co w nim były jakoś mu nie podeszły, wymemływał z rosołu i wypluwał. To zmiksowałam w końcu, żeby się nie męczył jak Kopciuszek. Ale darł się że chce więcej, że ojej! :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry