reklama

mamusie grudniowe:)

Bądź twarda
nie ustepuj
nie wierz tylko w obietnice:no:
nie wierz, ze "od jutra bedzie inaczej":no:
niech pokaze, ze tak jest
a nie tylko mowi
trzymam kciuki:tak:

reklama
Ja mam ten problem z mamą:-(
tzn. jeszcze nie mam...
po śmierci ojca zaczeła pić więcej....
ona myśli, że ja nie wiem:no:
ale dopóki robi to we własnym domu,
nie szlaja się i normalnie pracuje
to nic nie robię
bo nie jestem w stanie
ona mieszka ode mnie 30 km
i widuje ja 1-2/tydzien

Agaton mam pdobny problem z moim M. i jego koleżanką Wódeczką(piwkiem)
Kur.. normalnie wiem co czujesz i przeżywasz!!!!! Więcej nie napiszę bo szkoda słów!!! Ale 3maj się jestem z Tobą!!!!

mój Teść jest alkoholikiem-codziennie musi być piwko !!!! Nie rozumię takich ludzi !!! Jak można od samego rana pić????
To tylę ....

A z innej beczki to byliśmy w nedziele z Młodym na basenie było super!!!

Agaton ja też 3mam za Was kciuki ! ja też co nieco wiem na temat picia itp...... :-(

no... a my własnie wrócilismy z pogotowia - zaczeło się jak zwykle od temp. 39,1 - ale tym razem z wiadomych powodów lekarza na prywatna wizytę nie wzywałam :no:;-) Mikołaj ma zapalenia gardła ( oczywiście nie wiadomo skąd ) - dostał antybiotyk. Goraczka poki co spadła do 37,8 - no zobaczymy jak to będzie - najlepsze jest to , ze nie widac po nim , ze cos jest nie tak - i w sumie to dobrze .
Rano też miał temp. ale dostał czopek i było OK ( myslałam , ze może ida następne ząbki ) - a tu takie buty .... no cóż ..... nawet najwytrwalsi komadosi czasem chorują - dobrze , ze bezobjawowo .
Idę się przekimać troszkę , poki dzidziol śpi- za godzinke pobudka na mierzenie temp.

Pozdrawiam Was cieplutko ! ;-):-)

Moj ojciec byl alkoholikiem ale grzecznym wiec nigdy mi to nie przeskzadzalo (moze fakt ze przez to zbankrutowal) teraz pije w weekendy wiec nikt sie go nie czepia
moj chlop tez ma nalogi ale inne

Anitko trzymam kciuki za szybki wyzdrowienie!

A moj jak zwykle delikatna biegunka, na koniec sam sluz
nie mam pojecia od czego
banan?
Caly dzien mocno marudzil fakfak
a wieczorem nagle zaczal krzyczec, serio krzyczal jakby sie uderzyl, krzykal kilka razy, az sie wystraszylam
mam nadzieje ze to wszystko zeby
nie znam sie na zabkowaniu i nie umiem poznac

teraz sobie pomyslalam a moze to woda
zaczelam mu dawac do picia wode mineralna Gerber
moze to ona go przeczyscila

dzieki, dzieki tak jak mowicie komandosi nie pekaja, bede walczyla bo mi na nim zalezy i to z malym swoim wyjatkiem dobry ludzik...
Anitka dbaj o mlodego, zdrowka zyczymy
Niestotna moze krzyczal ze wzgledu na brzuszek??

reklama
Anita, wspólczuję.. te pieprzone chorobska naprawde biora sie z powietrza. biedactwo:sick: ja tez znowu mam angine:eek:boje sie isc do lekarza, bo mnie wysmieje...

Nieistotna, moze do lekarza?bo Filipek chyba czesto ma takie dolegliwosci brzuszne,co? na biegunke slyszalam ze dobra gotowana marchewka(stara),ale sama nie probowalam..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry