reklama

mamusie grudniowe:)

Mary... super zdjęcia...

sposób spędzania czasu na słońcu ten sam - okrycie brzunia :laugh: ja wymyśliłam, że jak słońce grzeje na brzusio w samochodzie przez szybę /klima nie pomoże/, to należy okryć się folią samochodową /taka co na przednią szybę się daje/ i działa ;D

reklama
Kate ja już wiem gdzie spędze najbliższe wakacje :) Jeziuniu jak cudownie ::) Córunie masz śliczną, odrazu widać, że królewna :) mi zdjęć nigdy za wiele a więc jak masz coś fajnego jeszcze to śmiało :D chciaż troszku wakacji poczuje :D

Mary Jane Kreta będzie zaliczona zaraz po Chorwacji śliczne zdjątka :)

Jak ja wam zadroszcze ::)

Witaj KATE :)

Boze dziewczeta widoki sa wspaniale.. powialo cieplym powietrzem :)

Laseczki czytalam dzis wnikliwie na necie interperetacje wynikow z testu obciazenia glukozą i wyczytalam ze wynik do 140 jest ok, od 140- 180 nalezy wykonac ponownie badanie (75g) a powyzej 180 moze juz wskazywac cukrzyce ciazowa
moj wynik po 77..60min to 183 ... lekarz powiedzial tylko tyle "najadla sie Pani slodkiego hehe" (robilam badanie na czczo)
i dlatego chcialabym skonsultowac ten wynik z jakims innym ginem.. czyli znow wycieczka po lekarzach
szkoda ze nie mam zadnego gina pod telefonem
znacie moze jaka stronke na ktorej mozna pogadac z specjalistą lub nr. tel gdzie dyzuruje jakis gin?

Jejq Nieistotna ty to masz pecha dzieczyno...Nie znam żadnego linku ale obiecuje poszukać i jak do jutra niec nie znajdziesz to coś podrzuce...

Luckymama gdzie ty się podziewasz ja tu czekam z niecierpliwością na wyniki usg a ty co ???

Jutro z ranka wyjeżdzam do Karpacza ale zabiore laptopa ze sobą a więc będę się odzywała :D

No i jade :) mąż obudził mnie przed 5 a moja szwagierka twardo sądząca, że ona jedzie o 6 spała jeszcze 10 min. temu w najlepsze :P

Nieistotna a nie masz jakiegoś miasta większego niedaleko ??? może tam by się jakiś lekarz znalazł ???

Lukcymama wher are you ???

sa_raa milej podrozy :)

nieisotna ja ci juz pisalam ze powinnas zrobic test z 75g bo tylko on potwierdz na 100% cukrzyce, ja w poprzedniej ciazy chodzilam do poradni cukrzycowej wiec jestem troszku oblatana :)

kate_less zdjęcia bomba, a ta niebieska woda miodzio 8) Córeczka ładniutka, mała modelka ;)
Tylko pozazdrościć takich wakacji :laugh:
Mary-Jane kreta też przepiękna a najbardziej podoba mi się biały kotek, niesamowity :laugh:
sa_raa udanego wyjazdu, pooddychasz sobie świeżym powietrzem :laugh:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry