reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Dziękuję bardzo bardzo ;D
Wczoraj szalałam ze szczęścia ;D ;D ;D dziś troche spokojniej. Dostałam zdjęcie i jak zrobię mu foto to wstawię (choć bardzo słabo wyszło i tak widać ;D).

Ja jestem na zwolnieniu prawie od początku ciąży na początku miałam wyrzuty sumienia ale teraz jak słyszę jaki dziewczyny maja zapipeprz w robocie to uważam, że dobrze zrobiłam. Może jak wrócę to będzie mi się trochę trudniej wdrożyć ale na razie o tym nie myśle

luckymama WIELKIE GRATULCJE DRUGI URWIS DO KOMPLETU

Kate - dziekuje za wskazowki. Niezla jestes ze przejechalas sama taki kawal w 1 dzien!!! Ja tez duzo jezdze ale teraz sie jakos szybciej mecze...podziwiam

Luckymama - gratulacje chlopca:))) chyba sami chlopcy u nas sa ( z tego co sie orientuje to tylko kate ma corcie?)

A w ogole fajnie mi tu sie z Wami gada - mam dzis luzniejszy dzien w pracy i dzieki temu szybciej czas leci:)))

Lucky - gratulacje!!!

No, zjeżdziłam już całą południową i południowo-wschodnią Europę /służbowo/ i uwielbiam jeździć.... najlepiej szybko!!!

Teraz po porodzie to już do pracy nie wrócę, pójdę na wychowawczy i będę działać sobie sama :laugh:

To nie na moje siły - od domu 350 km!

Kate - fajnie ze nie wracasz do pracy.
Ja niestety nie moge isc na urlop wychowawczy ze wzgledow finansowych:(
tak wiec 16 tyg macierzynskiego i moze jeszcze 1,5 miesiaca wypoczynkowego i do pracy :-[

Troche mnie to przeraza - mam kolezanke ktora ma 4 miesiecznego juz synka i planowala wrocic do pracy w listopadzie ale teraz sie zastanawia...powiedziala ze jak go nie widzi 2 godziny to jest juz chora z tesknoty...ehhh nie wiem jak to bedzie???

hej!

luckymama - gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!! super, tak chcialas chlopczyka :) :) :) :) :) posluchal sie zatem! reweeeelka :) no i najwazniejsze, ze zdrowy!

jejku... patrze na wasze wyniki BPD... moj ma na 24tc... czyli jakby 2tyg za duza ta glowka... wiem, ze moga byc odchylenia :) ale myslicie, ze jest ok? maly

kurde, urwalo mi wiadomosc :)

maly bardzo glowka rusza, wrecz nia chyba najczesciej :) ale generalnie jest muczo ruchliwy, to chyba dobzie? co? powinnam sie martwic?...

kate! witaj! przepiekne zdjecia, zakochalam sie wrecz... ja teraz jestem na etapie wybierania miejsca na podroz poslubna ;) ale na razie stoimy przy Sycylii ;-) a twoja Asia - niesamowicie fotogeniczna! jak troszke podrosnie wyslij jej fotke gdzies! :) ja przegapilam swoj czas :) :) :) oczywiscie, jak chcesz :) :) :)

Mary Jane - twoje fotki rowniez zachwycaja :) super...

Nieistotna - rob badania... ni ma co bagatelizowac!

a moj gin mowil mi, ze do badania glukozy, ktore mam wykonac po skonczeniu 24tc, mam w aptece kupic 50mg glukozy, nie byc na czczo i po godzinie wykonac poziom cukru. a etraz slucham, ze wy na czczo... jeszcze mnie szwagierka postraszyla, ze jak wypila glukoze, to zakazali jej chodzic, miala siedziec godzine... no i co teraz? jestem w . ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry