reklama

mamusie grudniowe:)

Dziękuję za gratulacje wszystkim :laugh:

Aenye na pewno jest wszystko ok! To że główka jest większa czy mniejsza nie jest do końca miernikiem ;) Jak rodziłam Luckiego po wielkości głowy z usg powiedzieli mi, że urodzę dziecko 4.200g a Liluch miał tylko 3.160!!! Więc na pewno jest wszystko ok :laugh: Dzieciaczek ma mądrą głowę która musi mózg pomieścić ;) ciesz się ;D

Miłka masz rację! Jeszcze tylko 4 miesiące ;) ;)

Mary-Jane grudzień zaowocuje w przystojniaków ;) ;D

Kate odpoczywaj kobito na zdrowie :laugh:

Nieistotna istotna kobitko sama zgłoś się do szpitala, jak lekarz nie widzi powodu wystawienia skierowania! A na miejscu powiedz (namawiam do złego :P=skłam nawet) że coś Cię niepokoi, wymyśl objaw i pokaż ten cukier! Ale innemu lekarzowi! Nie pozwalaj się zbywać :police: Jesteś bardzo ISTOTNA ;D ;)

reklama
..aenye mi lekarz zalecil pic glukoze tak samo jak Tobie :)
poradzil tez, ze mozna wcisnac soku z cytryny do tej glukozy, ponoc lepiej smakuje :)

luckymama gratulacje synusia!!
ale bedzie chlopow w tym grudniu hehe :laugh:

luckymama no wreszcie kobito martwiłam sie ze oś się stało !!! Mówiłam, ze bedzie synek :D gratulacje :D

Dziękuje wszystkim jak narazie pogoda jest świetna no i powietrze świerze :P

Rajuśku czym powiedz szybko?
Ja też tesknie za moim T. jak go nie ma i staram się nie rozstawać z nim na długo, ale on to kontraktowy chłopiec, czyli w sumie to trochę nie mam za bardzo wyboru. Ale dziwne zdanie, ale wiesz o co chodzi, prawda? :laugh:

reklama
luckymama caly dzień nczekałam na wieści jak tam usg a ty nic nie napisałaś ::) Wiem o co chodzi z Tomeczkami :) ale ja jestem do niego bardzo przywiązana i tu pewnie bedziecie wiedziały o co chodzi :) nie lubie być daleko od niego :( nawet jeśli to sa wakacje. Ale ciesze sie ze bedzie po remoncie jak wroce :D

Mój bombel tak kopie dzisiaj mamuche prosto w pępek, że szok :P pewnie ciocie z bb chce pozdrowic :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry