reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Cytuję bezczelnie z Kate_less

Oto moje:

cóż z tego, że masz kasę; jeśli nie masz się z kim tym dzielić???

cóż z tego, że masz pracę; jesli nie masz dla kogo żyć???

cóż z tego, że masz ... samochód, mieszkanie, samolot, itd.....; jeśli jesteś sam/a??

Uważam, że najważniejsza jest rodzina, szczęśliwa rodzina i oczywiście miłość, przyjażń, ....
mój mąż jest dla mnie najlepszym przyjacielem i odwrotnie...

jesteśmy już 5lat po slubie /znamy się 9/, a jest tak jakbysmy się poznali - czasami znajomi nie mogą z nami wytrzymać, bo jesteśmy tak bezczelnie... zakochani!!! a co za tym idzie szczęśliwi, przez co szczęśliwa jest Asia... i to widać! (u mnie Lucky)

owszem zdarzają się kłótnie czy inne nieporozumienia, ale nigdy, przenigdy nie mieliśmy "cichych dni" i kłótnia nie trwała dłużej niż godzinę!

Paweł jest spokojnym człowiekiem /do czasu/, a ja to choleryk - więc się uzupełniamy ;D To jest taki balsam dla mnie, realista i bardzo konkretny człowiek; a ja to "wariatka" - i to jet fajne...

I JA MAM TO SAMO!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;)

Podobnie jak wy ja i mój Tomcio jesteśmy przyjacółmi i starasznie sie ciesze, ze mam wlasnie takiego mezusia :D My znamy sie od 7 lat a mealzenstwe jestesmy od niecalego roku :D tez dlugo czekalismy :P tzn ja chcialam skonczyc szkole, zeby nie bylo gadania wiecie o co chodzi :)

Remonick ma sie ku koncowi ale nie wiem czy jeszcze czegos nie wymyslimy :)

A my jestesmy swiezynką :) mieszkamy razem niecale dwa lata i wlasciwie tyle samo jestesmy parą :)

Ja mialam dzis miec wymieniane okna, przygotowalam caly dom a montezy pierdoly nie przyszli, beda w pon. a do poniedzialku beda mi w okno zagladac bo juz zdjelam zaluzje ech ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry