reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
meksykanski likier kawowy, 26 % pychotka, kupisz w kazdym lepiej zaopatrzonym monopolowym, mozna tez wersje czarny rusek czyli bez mleka:happy2:

Musze sprobowac koniecznie, choc mleko + wodka jakos nie do konca do mnie przemawia. Niezle sie pewnie po tym rzygawszy.
Ja mam kreciola po zbytniej ilosci pyfa i wybieram sie do spania, bo jutro o 6 pobudka, ku rwa. Nienawidze jak M. wyjezdza. Musze wstawac wczesnie i zawozic Stonke do dzieci.

najczesciej wodka 50, kahlua 50 i mleko 100 ml, choc ja tam raczej mleko ograniczam :cool:
tzn zalezy indywidualnie od osoby jakie ma mozliwosci

Nie ma to jak matki alkoholiczki zdegenerowane, biegajace przez pola kartofli po pijaku. Zamiast slodzic sobie o kupach swoich latorosli, zbieraja przepisy na nastepne wydziwiaste alkoholowe trunki. Opowiadajace ile danego dnia wypily. Powinni nas zamknac w pie rdlu.

moze tez byc smietanka jesli lepiej ci podchodzi, tylko wtedy to juz proporcje trza zmienic jak na moj gust na pewno, bo ja jakos nie przepadam za tlustym posmakiem smietanki,a z kondensowanym nie pilam, poza tym jak napisalam jest tez wersja black czyli bez mleka

no tak to na pewno, heh a wlasnie mi sie przypomnialo co do mojej akcji z krecacym sie po osiedlu podejrzanym kolesiem, co to swoja droga nikt mi jej nadal nie pogratulowal :ninja: , przeprowadzilam sledztwo niby ma opinie nieszkodliwego, wiec pewnie jara go lazenie po osiedlu i udawanie ze na kogos czeka, ludzie to maja rozrywki:baffled:, dzis tez przyjelam podziekowania od bardzo przystojnego policjanta, poniewaz zauwazylam ze na parkingu przez 4 godziny stal smochod z otwartymi drzwiami, no i zadzwonilam, pomyslalam ze moze ktos ukradl i tu podstawil...choc myslalam ze beda patrzec na mnie jak na glupka, a tu zaskoczenie, przyjechalo 6 policjantow:huh: no i ten ktory ze mna rozmawial bardzo pochwalil moja obywatelska postawe, a J wlasnie siedzi niby oglada film, alle zasypia i caly czas mu sie glowa osuwa i wali nia w sciane hehe:crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry