reklama

mamusie grudniowe:)

czarna - i tak trzymaj, zapomnij o wstydzie, żyj teraźniejszością i będzie dobrze.!!:tak:

anita - no gdzież ty jesteś????:dry::wściekła/y:;-)

aenye - no więc nie mogę się powstrzymać - na końcu w HP umiera:
hehehe;-):-D

reklama
Czarna tu trzeba gratulować odwagi i wytrwałości ( nie każda laska potrafi to wszystko pogodzić), a nie wstydzic się :tak:super że chciałaś spróbować nie wyszło trudno szkoła nie zając ;-) dobrze że możesz tam wrócić :-). Życzę powodzenia od września :tak:Nie znosze ludzi co mówia że dziecko za młodu marnuje życie ( moja babka tak mówi dla mnie:wściekła/y::wściekła/y: )

aenye ja tez mam bzika na punkcie HP :tak::tak:Juz nie moge sie doczekać aż przeczytam tą część :-) mój facet mnie straszy:szok: że zrobi to pierwszy i mi opowie normalnie chyba go wtedy udusze:szok::szok:

Czarna, ja byłam w hotelarskim, więc to prawie to samo. powiem Ci, że nienawidzę gotować, a zanim poszłam do szkoły to nawet lubiłam:tak::tak::-D o obsługiwaniu ludzi, wysłuchiwaniu ich pretesji itd. to nawet nie wspomnę:dry:

Aenye, hehe. widzę żę cie wzieło:-D:-D ja też uwielbiam HP ale nie AZ tak:laugh2::cool2:

słuchajcie gdzie jest Miłka? chyba jej nie zbanowali za te 'suczo-matki'?:cool:

..aenye mi jest wstyd z powodu nie skończenia szkoły:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a co do zainteresowania to byłam w centrum uwagi-wszyscy się na mnie gapili-czułam się jak gwiazda telewiz:-);-):tak:
A HP nigdy nie czytałam-nie mialmm okazji a uwielbiam świad magi opisywany w książkach:-):-)
czytam książkę składa się z 5 części i jest super!!! Opowiada o dzieciach więzionych w ogomnym,bogatym domu na poddaszu......tytuł to"Kwiaty na poddaszu"

Spadam wymienić wodę w basenie bo strasznie jest ciepła!
Buziaki i dzięki za dobre słowo i wsparcie
Jesteście kochane

Czarna tu trzeba gratulować odwagi i wytrwałości ( nie każda laska potrafi to wszystko pogodzić), a nie wstydzic się :tak:super że chciałaś spróbować nie wyszło trudno szkoła nie zając ;-) dobrze że możesz tam wrócić :-). Życzę powodzenia od września :tak:Nie znosze ludzi co mówia że dziecko za młodu marnuje życie ( moja babka tak mówi dla mnie:wściekła/y::wściekła/y: )

Kamiala wesoły Romek wymyślił że uczennic w ciąży nie wolno skreślić z listy uczniów także z tym jest git i cały czas byłam na liście

dobra teraz anita dostaje reszta czeka do wtorku, to wkoncu niebawem :D
zostaly mi 1 hipp

a tak wogole
hipp po 6zl alete po 5.5zl

dita dawaj liste zakupow na priv

No Czarna nie ma się absolutnie czego wstydzić:no: Przecież idziesz dalej do szkoły :-) Trzymam kciuki za pozytywne wyniki na maturze i powodzenia.

A to ze jestes młoda mamą to powód do dumy:-)

Nieistotna i wszystkie dziewczyny polecam bo są świetne te alete (Lucky wciągnął od razu pół opakowania):-D

reklama
kulka ;-)to chyba z nudow, nic nie robimy calymy dniami na tym domku.. dupa! pogoda do d, mamy domki wysoko, wiec jak chcesz gdzies wyjsc z mlodym to musisz liczyc na wpychanie ciezkiego wozka pod gore, a jeszcze mamy roz****** kolka i ciezko sie go prowadzi.. ogolnie wymowka goni wymowke, byle czegos nie zrobic..
nawet nie ma z kim w karty loic...

ale chcialabym byc dzis o 24 w londynie :-D:-D:-D masakrycznie zla jestem, ze nie pomyslalam o tym 3 miechy temu, moglabym kupic tikety za smieszna kase.. a teraz..? moge zazdroscic kasu i mai ;-)

kasuelf - swoja droga - jkaby ci sie rzucily w oczka jakies ubrankowe gadzety HP dla niemowlakow to plissss, rob fotke i wyslij mi, ja bym chetnie malemu przywdziala taki gadzecik.. dresik, kurteczka, bodziak..? moze byc 6-9mies, 9-12..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry