Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
super że chciałaś spróbować nie wyszło trudno szkoła nie zając ;-) dobrze że możesz tam wrócić :-). Życzę powodzenia od września
Nie znosze ludzi co mówia że dziecko za młodu marnuje życie ( moja babka tak mówi dla mnie
)
Juz nie moge sie doczekać aż przeczytam tą część :-) mój facet mnie straszy
że zrobi to pierwszy i mi opowie normalnie chyba go wtedy udusze

o obsługiwaniu ludzi, wysłuchiwaniu ich pretesji itd. to nawet nie wspomnę

ja też uwielbiam HP ale nie AZ tak

Czarna tu trzeba gratulować odwagi i wytrwałości ( nie każda laska potrafi to wszystko pogodzić), a nie wstydzic sięsuper że chciałaś spróbować nie wyszło trudno szkoła nie zając ;-) dobrze że możesz tam wrócić :-). Życzę powodzenia od września
Nie znosze ludzi co mówia że dziecko za młodu marnuje życie ( moja babka tak mówi dla mnie
)
Kamiala wesoły Romek wymyślił że uczennic w ciąży nie wolno skreślić z listy uczniów także z tym jest git i cały czas byłam na liście

Przecież idziesz dalej do szkoły :-) Trzymam kciuki za pozytywne wyniki na maturze i powodzenia.

masakrycznie zla jestem, ze nie pomyslalam o tym 3 miechy temu, moglabym kupic tikety za smieszna kase.. a teraz..? moge zazdroscic kasu i mai ;-)