reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

mamusie grudniowe:)

STO LAT TROJACZKI!!!!

Kasia dolaczam do caluski Dity w paluszek

a ja zaraz musze isc na miasto kupic nowa czapke malemu

laski dajcie znac czy paczki podochodzily

mam jeszcze 3szt hippa i 1alete reflektuje ktos bo jak nie to na allegro wystawiam

reklama
nieistotna , co masz bo ja nie w temacie????

karta jest sciema i generalnie to jakis wysokooprocentowany kredyt wiec mniech mnie cmokna

a i tak musze zmienic rachunek bo koncze 26 lat wiec moze wytarguje normalna kredytowa karte z jakims limitem 500 bo wiecej mi nie potrzeba

Sto lat dla 7 miesięcznych dzieciaczków!!!

Maju
szkoda ze na Mazurach pogoda wam nie dopisała
Sugar
oni oszaleli 250 zł za wydanie karty???/
Kate
lepiej nie piszę jaką szkołę!!!

idę robić obiad

czarna - pisz!!!

nieistotna - kurde, ja zamawiałam te ciastka u ciebie i zapomniałam, co teraz? Ma jeszcze? Ja chcę te 3 opakowania, jak masz to daj nr konta,ok?

reklama
Jesli chodzi o karty to u nas a debit i credit card. Mamy obie ale kredytowki jeszcze nie odpalone. Niech sobie leza na czarna godzine. A debetowka jest o tyle lepsza ze mozesz wszedzie nia placic (sklepy , net) i korzystasz ze swoich pieniedzy wiec nie placisz prowizji. A i troszke ponizej stanu konta daja.Mnie szpan nie kreci.A ze mam dobra ale krotka pamiec i za duzo papierkowej roboty na codzien to pewnie zapominalabym na biezaco spalcac kredytowke iwecej by z tego bylo problemow niz to warte.

Kasia z wspolczuje. Mojemu M srednio raz na dwa miesiace wrasta duzy paznokiec u nogi. Mial juz dwa razy sciagany. Zmowilismy jakies plastry z US zeby prosto rosl. Biedny meczy sie zawsze i sam go 'operuje' bo nikomu nie da sie dotknac.

Do góry