reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

mamusie grudniowe:)

Maja - u kosmetyczki zakłada się taki klips na paznokieć i podobno to jest super sprawa. chirurdzy nie mają pojęcia o takim klipsie i tylko niektóre kosmetyczki od pedikiuru wiedza o co chodzi (bo ja też szczegółów nie znam)
nonek - a moze ty wiesz?

reklama
Dita slyszalam o tym klipsie ale moj M to taki odwazny jest ze nawet dokosmetyczki nie chcial pojsc. Moze przekonam go jak nastepnym razem w Pl bedziemy.A jak nie to niech sie meczy... na wlasne zyczenie.

No dobra.....
jeszcze nie skończyłam Technikum bo w 3 klasie zaszłam w ciążę i zaczęłam 4;-)!!! Wszystko było fajnie-w szkole zero problemów z nauczycielami się dogadałam co i jak żebym mogła wcześniej zakończyć pierwsz semestr:-).Po porodzie miałabym miesiąc wolnego i mogłabym jezdzic na karmienia do domu na lekcjach...ale
wszystko chu...j szczelił:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: musiałam na rok zrezygnować bo nie dałam rady siedzieć na dupie-z płaczem wstawalam z krzesła na przerwę......potem łapałam wszystkie choróbstwa-ktoś kichnoł a ja na drugi dzień miałam katar:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!
I poszłam do wychowawczyni i mówię jej o całej sprawie:blink:.Ona poszła z tym do dyrek.i mówi o co chodzi i prosi ją o indywidualny tok nauczania dla mnie-ale z tym kicha bo w tech.się tak nie da bo mamy praktyki na kuchni:no::no:!!
Więc zostałam wezwana na dywanik i dyr.mówi żę nie da się indyw. a skoro zle się czuję to żebym zrobiła sobie rok przerwy-pow.że wysyła mnie na taki "szkolny macierzyński" i stwierdziła ze po porodzie i tak bym nie chodziła bo wolałabym siedzieć z dzieckiem;-)!chodziłam do szkoły w sumie 2 tyg.:-)
No i od września wracam do szkoły...... i taką to szkołę kończę......;-)
Wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo zawsze miałam dobre oceny i nigdy nie przepadłam a tu na koniec szkoły-4 klasa taki klops......;-)
ale najważniejsze że synuś zdrowy :-);-):tak:

a jakie to Technikum?Gastronomiczne?
w sumie to chyba dobrze wyszło, bo teraz miałas czas dla małego, a szkola i tak nie przepadła.pójdziesz we wrześniu i dokończysz:tak::tak:

No to ja trzymam kciuki aby ci się udało skończyć szkołę. A z kim Dawidka zostawisz?
I nie pisz,że wstyd, bo to nie są lata 70-te, jest boom na macierzyństwo (babyboom,hehe) i nie mam pojęcia gdzie się wstydu dopatrujesz.
Poza tym masz 20 lat a nie 17 a to różnica.Ja miałam pierwsze dziecko jak miałam 21:tak:.

kulka niestety gastronomiczne-żałuję ze nie poszłam do liceum bo pomyliłam zawody!!!!
Gotować umię ale jak mam kelnerować to dostaje furii na tych wstrętnych ludzi (oczywiście nie wszystkich)
A jak na praktyce widziałam jak się podaje dania to za nic w świecie bym ich nie zjadła....fujjj
Przynajmniej wiem zeby nie jeść w restauracjach

Dita Dawid zostanie z moją mamą:-) i M.w zależności od zmiany jaką będzie miał bo z Teściami nigdy bym go nie zostawiła:no::no:
A wstyd mi jest okropnie......

czarna, jaki wstyd, dziewczyno :-) raczej gratulacje za odpowiedzialnosc i odwage (ciaza w szkole musiala wzbudzac niezle zainteresowanie) :-) i Dita dobrze mowi, 20 lat to juz dobry wiek na dzidzie! i bedzie mial mloda mame :-D a szkola to tylko szkola, nie teraz, to jutro, nic nie stracisz :-)
i bedziesz miala dalej dobre oceny - na maturze!

Anitko - kurczaki, takie tu ptaszki, jak pierwszy raz wyjechalam, twoj maz sie wyprowadzil i nie jestem w temacie do dzis, a teraz drugi raz wyjechalam, on wrocil i dalej nic nie wiem... demyt :-D musimy sie jakos lepiej zsynchronizowac :-D:-D:-D ale oczywiscie bardzo sie ciesze i trzymam kciuki, by taki madry juz pozostal!!!

dzizas, laski, ja wam powiem, ze sikam... juz dzis w nocy ostatnia czesc Harryego Pottera!!! normalnie od rana szukalam lotow do Anglii :-D tam zajebista atmosfera, przezylabym cos wyjatkowego... ale nic z tego, w dwie strony 1500zl/os... odbilo mi :-D ale nie az tak :-D
normalnie panicznie sie boje, ze mi ktos zdradzi zakonczenie zanim skoncze czytac.. a najgorsze, ze teraz cale dnie z malym bede i grama czasu na czytanie nie bedzie :-(
masakren!!! wiem, ze smiesznie sie wczuwam, ale po prostu uwielbiam ksiazki o HP ;-)

reklama
Dita ja miałam 19 lat -i wiesz jak byłam w ciąży to ludzie dziwnie na mnie patrzyli.... (bo ja wyglądam na dodatek na młodszą)
pewnie myśleli taka młoda i życie sobie marnuje-zresztą kilka osób mi tak powiedziało w tym mój Teść
A oni nie pomyśleli że ja chciałam mieć dziecko!!!!!
Dawid był planowany i co z tego ze mialam 19 lat
to była nasza deyzja
I jestem bardzo szczęśliwa że go mam...
Dawid jest moim najwiekszym skarbem
i nigdy bym nie powiedziala ze przez dziecko marnuje sobie zycie....
bardzo go kocham i on wprowadza w nasze życie wiele...wiele radości....
aż chce się życ............

A imprezowanie,dyskoteki to nie dla mnie ja wolę normalną muzykę i tańce-jak na weselach....
Jak na swój wiek jestem może zacofana....
ale mode tez mam w dupie -ubieram sie w to co lubie i w w czym jest mi wygodnie!

Do góry