reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Jak była powódź /chyba/
albo to były ulewy...
już nie pamiętam
i ludzie stracili zbiory /i chyba podtopiło niektóre gospodarstwa/
to premier Cimoszewicz
powiedział, że trzeba się było ubezpieczyć
a nie teraz rękę wyciągać, "bo się należy"
może to było szokujące
ale prawdziwe...

wlasnie - za czesto ostatnio mamy zaloby. nikt sie w to specjalnie juz nie wczuwa.
dla mnie to przesada. ludzie zlapia znieczulice. tak mysle.

ale zmieniam temat - na strasznie trywialny, ale co poczac - zycie.
ktoras tu sie zna na paznokciach ponoc :-) a ja wlasnie potrzebuje pomocy w tym wzgledzie. mam jakas chyba chorobe na kciuku, albo skaze. opisze wiecej, jak ktoras powie, ze moze cos poradzic.. moze i na priva, zeby nie zniesmaczac ogolu ;-)

czy pis, czy po, czy sld czy inne gowno
i w kazdym wypadku w tej sytuacji vbyloby tak samo

tak - byłoby tak samo bo taką mamy mentalność rządzących. Przy żłobie tylko gęby się zmieniają, a sęk w tym,ze złoba nikt nie zlikwiduje.
Dla każdej gęby przy żłobie takie wydarzenie to szansa na pokazanie swojej wielkoduszności tudzież na poprawienie stosunków polsko - jakichśtam.

sugar wszystko by bylo dobrze, tylko jak dla mnie pozostaje uczucie niesmaku, ze prawdziwe problemy panstwa pozostaaja nie rozwiazane, a oni, niewazne jaka partia tylko czyhaja na takie okazje jak ta i tu najbardziej o to mi chodzi, bo taka jest smutna prawda...

Natomiast wkurzają mnie serwisy informacyjne
bo maglują ten temat ku rwa drugi dzień:sorry:
zapraszają kolejnych "ekspertów" którzy
mądrzą się, co powinien zrobić kierowca
a gdzie popełnił błąd
i co przeżywają rodziny ofiar i ofiary...
ileż można:confused:

w sumie zgadzam sie z sugar i nieistotna, ze to nie zalezy od rzadu. ale, szczerze powiedziawszy, chyba nigdy nie bylo tak wielu zalob narodowych jak za rzadu PIS. (zwroccie mi uwage, jesli sie myle). JPII, hala w katowicach, halemba, teraz ten wypadek. przypadek czy jak...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry