reklama

mamusie grudniowe:)

Cześć babeczki :-) my dopiero wstaliśmy :-) fajnie sobie tak czasem długo pospać
Dita masz rację, Czarna też :tak:ja nie pojmuję jak można tak zrobić że od razu żałoba narodowa. Współczuje ludziom którzy utracili bliskich to tragedia :szok:ale żałoba dla narodu?? Kasa za śmierć?? Codziennie więcej ludzi ginie na ulicach i jakos nie ma żałoby nie ma odszkodowania a to chyba tak samo straszne dla tych rodzin. O i tyle powiem dla mnie głupota straszna
:eek:
Nieistotna będzie dobrze dziecko uczy cierpliwości :tak:i kazdemu zdażaja się gorsze dni. Trzymam kciuki.
Atol super sklepik :tak::tak:

reklama
bo sie jest juz bardziej wyluzowanym

jesli chodzi o sklep, to w podpisie moim jest adres

pisalam na wyzywaczce chyba ze otwieram sklep z odzieza dziecieca, dostalam dofinansowanie z UE i zobaczymy co z tego bedzie

Atol, to super:tak::tak:
sklepik bardzo mi się podoba, dawaj znać czy interes się kręci:-)
a jak to jest z tymi dofinansowaniami?myślałam że one są tylko dla bezrobotnych?

Atol ale wypasiona stronka!!! No piękna! Latające noże super! I ciuszki fajowe! Tylko drogo jak na PL moim zdaniem. A skąd masz ciuszki i w ogóle jak idzie?

reklama
jeszcze nie idzie, bo od wczoraj jest na serwerze

ubrania mam z dunskiej firmy mini kids, szyte w UE,a nie w Chinach wiec dlatego cena jest jaka jest, nikt tu nie bedzie pracowal za miske ryzu...

mysle ze sa ludzie ktorzy kupia i po takiej cenie,a cen z bazarow czy tesco i tak sie nie da przebic

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry