jejku, atol!!! przesliczna stronka! uwielbiam chodzic po takich sklepikach wlasnie.. takie ladnie dopracowane stronki sa czadowe :-)
i wcale mi sie nie wydaje, ze cena odstrasza. znam ta firme i rzeczy z niej sa super, fajne maja pomysly i w ogole. masz racje, cen z tesco nie da sie przebic i nie mozna sie tym sugerowac.
a jak zdobedziesz renome, to bedzie miodzik. myslalas, zeby sie gdzies zareklamowac? moze na serwerze bb wlasnie?
i jak tylko bede miala kase (k, kasa z firmy lezy na koncie, az komus sie zechce podliczyc, co i ile dla kogo, czyli pewnie we wrzesniu sie dowiemy, ile zarobilismy) jakas, to kupie malemu te przesliczne dresiki marynarza... jaaaaaa zaje biste sa!!!! powiedz, to taki miekki dresik, nie za gruby? masz ich wiecej? (coby mi ich nikt nie sprzatnal! ;-) )
a powiedz, ktos ci robi admine i grafike? jakas firma?
my tez chcemy otworzyc sklep z zabawkami, nie tylko allegrowa sprzedaz, stad pytam
strasznie mi sie podoba grafika, w ogole caly uklad (troche jak w moim ulubionym
:: Odzież dziecięca w miniNIEBO - sklep oferujący ubranka dziecięce i niemowlęce oraz pościel dla dzieci oraz niemowląt, sukienki komunijne, komunia, ubranka komunijne) , tez bym chciala miec tak ladnie ;-)