Teraz ja sie wypowiem
TRAGEDIA WE FRANCJI rozumiem poniekad zalobe narodowa, ale nie czaje tych 100tysiakow . Po pierwsze dostana ubezpieczenie bo kazdy musi byc ubezpieczony jak jedzie na zorganizowana wycieczke, po drugie dostana ubezpieczenie bo kierowca byl ubezieczony, bioro podrozy,firma transportowa sa ubezpieczone. Pobyt rodzin we Francji jest gratis(placi rzad), za pobyt w szpitalach i leczenie tez rzad chce zaplacic, za przewoz do kraju rannych, czy trumien ubezpieczenie zaplaci, albo rzad. Wiec nie widze kompletnego sensu w tym wszystkim. Ponadto jezeli premier sie rzuca i daje 100tys to po co prezydent daje 10 tys, aby pol miliona z budzetu poszlo???????????, albo na odwrot! Wszystko jest pod publike robione aby inne kraje europejskie na nas patrzyly z podziwem. Koniec
NIEISTOTNA powiem teraz tak. Ja nie mialam odwagi aby napisac to co Ty napisalas, wydawalo mi sie ze wszystkie tutaj jestescie poza mna idealnymi matkami. Ja tez jestem choleryczka, mam dni kiedy mam jazdy o ktorych piszesz Ty,Nonek, Dita. Mowilam mezowi jak sie czuje, co czuje, ale dla niego to blachostka. Przed wczoraj zastanawialam sie czy nie poprosic prywatnie Kate o pomoc, ale sie wstydzilam, bo co sobie pomysli. Mam tez dni ze mysle ze dopiero jak cos mi sie stanie, przede wszystkim maz zobaczy co sie dzieje ze mna i moja psychika.
Ciagle sobie powtarzam ze nikt nie jest idealny i ze dzieci potrafia wiele wybaczyc mamie. Chce sie zmienic, bardzo, ale nie potrafie. Dlatego tez ostatnio tak czes5to pisze o tym ze mam nadzieje naladowac sie pozytywnie na wakacjach, bo inaczej moze byc zle.
Atol wielki gratulacje, strasznie mi sie podobaja ciuszki, sa super, genialny pomysl z tym ze jak wybiera sie jeden ciuszek masz podane pomysly do czego pasuje. Super stronka, na prawde zrobiona z wielka wyobraznia. Gratuluje pomyslu. Buziak