reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
tak sobie poczytalam o p. Marku (artykul i topic: ludzkie tragedie) nie wiem czy moze juz to ktos zrobil, ale weszlam na strone Uwagi i napisalam maila ( nawet jesli ktos dziala to moze im uswiadomi ze sprawa jest wazna i cos z tym zrobia) podalam linka do artykulu i do strony bb gdzie dziewczyny wszystko opisuja...bardzo bym chciala zeby sie udalo pomoc, tacy ludzie naprawde zasluguja na pomoc!!!

a propos ciazy...

to ja sie bardzo ciesze bo moja sis wlasnie wchodzi w 8 miesiac, bedzie chlopiec i bardzo sie ciesze, gdybysmy dali rade finansowo juz bym byla w ciazy, ale niestety, no ale moja sis zaszla w ciaze w odpowiednim momencie i dzieki ijej malenstwu nasyci moje pragnienia, naprawde jestem zla!! bo wkurzja mnie teksty chcialabym miec dziecko ale nie moge sobie pozwolic na nie :huh: ale taka jest smutna prawda

nie piszę , bo jestem marcóweczką, tylko chwilowo u nas mały zastuj,więc czytam sobie inne wątki:tak:nie czujcie się wyróżnione, nie podczytuję tylko was:-D

Agaton z tego co wiem to dziewczyny pisaly do tvn, polsat i do ekspresu reporterow z 2. Ale pisania nigdy nie za duzo. Wiem, ze jakas tv sie z nim juz kontaktowala. tak mi wczoraj mowila pani redaktor.

halo baby :rofl2:

co do wypadku nie wchodzę w dyskusje bo uważam, że nie ma po co ...

Nieistotna doskonale Cię rozumię bo miałam tak z Milakiem, byłam człowiekiem wkurwem od rana do wieczora zła albo wściekła, fuczałam na męża i wszystkich dookoła i nie ukrywam, że miałam takie dni, że chciałam się ciepnąć z balkonu:sorry2:

mnie uratowała praca :rofl2: kontakt z innymi ludźmi, obowiązki i takie tam :tak: nawet mi kurna ochota na sex wróciła, nomalnie bzykanko 2 razy dziennie :-p

Atol sklepik cudnnyyy :-D:happy2::-D

reklama
czarna luzzzz tylko dla własnego zdrowia psychicznego, przestałabym traktować wszystkich podczytujących grudniowy wątek jak żądnych krwi wampirów:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry