reklama

mamusie grudniowe:)

jesli chodzi o Zaklinaczke i jezyk niemowlat to mam wydrukowany z netu i juz przestudiowalam, musze przyznac ze u mnie sprawdzalo sie w 80% to co napisala, na prade ksiazka mi pomogla :)

reklama
dziewczyny wroccie na glowny watek ,bo nam sie te grodniowki rozczlonkowaly i sie ciezko czyta, musze skakac od miejsca do miejsca, pozdrawiam i spadam do roboty :P

Ja już czytałam Język Niemowląt (dostałam w prezencie) i mi się wydaje takie to wszystko spójne i logiczne. Podobała mi się książka :) Mam nadzieję, że pomoże z maluchem :) Jeszcze tylko mojego M muszę skutecznie namówić na przeczytanie ..

GRATULACJA dla mamuś które mają na suwaczkach pełne tygodnie :) alot kasiu :D

J aisę zebrać do czytania cos nie moge ale to dlatego, zę cały czas coś sprzątam przestawiam itd. po weekendzie zaczynam :D

Troszku niedobrze sie dziś poczułam. Zasłabłam w mięsnym i mój kochany T. wyczuł że coś nie tak i pobiegł mnie szukać i przyprowadził do domku... Słodkie co?
Ale serio to juz jest ok. Ciśnienie mi szaleje i stąd zasłabnięcia. :)

W moijej mądrej książeczce pisze, że teraz możemy szczególnie być narażone na osłabienia i że trzeba żelazo uzupełniać ale w twoim przypadku to ja nie wiem. Tu piszą, zeby jeść czerwone miecho i zielone warzywa taki jak szpinak czy kapucha i zrezygnować z wątróbki :)

Ja z innej bajki - własnie słucham "Baby classics" Raimond'a Lap'a i jestem oczarowana :) Polecam!!!
To takie pozytywkowe w stylu melodie, w tle odgłosy natury - w tym gaworzących i kwilących dzieciaczków, można się rozpłynąć :)

Luckymama - współczuję, może lekarz coś mądrego doradzi? Fakt że w ciąży się zdarza.. może to z głodu?

Sa_raa dzieki :))

reklama
Właśnie o to chodzi, że na pewno nie z głodu (świeżo po śniadanku wyruszyłam na spacerek ;)). Nie martwcie sie o mnie dziewczęta napisałam to tylko po to by Wam opisać jaki mój T. jest kochany, a nie ja chorowita :( Dziękuje jednak bardzo za troskę i Wam życzę zdrówka :laugh:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry