reklama

mamusie grudniowe:)

Luckimama wszystkie Tomusie są kochaniutkie :D mój zaczyna z brzusiem rozmawiać wiecie jakie to słodziutkie :D a dzidziuś się kręci wtedy jak szalony :D będzie Synuś mamusi ale geny tatusiowe :P bo taki sam urwisek :D Miłam sobie te dzieciaczki wstawić jako nowy avatar ale nie wyprzedziłaś :P Śliczniutkie są nie ???

Witamy wszytkie nowe mamusie :D i zapraszamy do zywego udziału w dyskusjach :)

reklama
hehe...ja miałam tego z wstążeczką ale się jakoś za dużo niebieskiego zrobiło i zmieniałam :P Dwa aniołki są śliczne jeszcze :) zresztą wszystkie zdjęcia są ekstra :D tylko zmieniać :D

co to ja mialam napisac, bo z kilku watkow i juz zapomnialam (chyba notatki trzeba robic) ;)

dzieki, dzieki to juz 22-gi tydzien, dzidzia coraz bardziej dokazuje ale tylko w porze wieczornej i nocnej :), ewentualnie przy dosc glosnych dzwiekach, wczoraj bylismy w kiinie i krecila sie troszku :)

margaret witaj, ja tez bylam w Norwegii na wycieczce objazdowej i po prostu jestem zafascynowana tym krajem, mamy plany pojechac tam samochodem, mamy trase wszystko ale najpierw Hania sie pojawila teraz drugi bejbik, trzeba bedzie troche poczekac, ale moze sie uda...

z tym glaskaniem brzucha tez slyszalam ze nie wolno, z tym ze nie wiem cz w kazdej fazie ciazy, jak bylam z Hania w ciazy i lezalam na patologii kilka dni to tam wlsanie polozne chodzily i mowil "rece precz od brzucha" :)

a jesli chodzi o przesady to staram sie byc sceptyczna, tzn. lancuszek nosze, we wtorek ide do fryzjera obciac wlosy :P, tak na prawde to nawet nie wiedzialam o tych przesadach

pozdrawiam niedzielnie i do uslyszenia

jejku, rece precz od brzucha.. a ja go tak ocham, ze musze go tulic do siebie caly czas! chodze i tule :) moja ulubiona pozycja przed telewizorem, w kinie, w samochodzie ;-) a czasem i w kolejce w sklepie ;-)

moj m byl wnorwegii teraz i mowi, ze jest tam przepieknie! przywiozl zdjecia - rzeczywiscie bajka :)

wysle wam jedno, no, moze dwa ;)

zobaczcie tych ludzi, co siedza na skraju tej kilkusetmetrowej skaly!!! normalnie siedza i majtaja nogami ;-) ale niektorzy leza, coby sie spasc ;-) ja bym wolala leze, hehe ;-)

Atol gdzie jest coś o głaskaniu brzuszka, nie mogę znaleźć? :(
..aenye super zdjęcia, ale ja nawet bym nie weszła na tę skałę - mam potworny lęk wysokości :o
Idę się położyć, dziś umieram :(

reklama
O brzuszkach jest w wątku szkoły rodzenia str. 10 :D A ja sobie dzisiaj byłam na chrzcinach Juli jej zdjęcie jest w którymś wątku :D Mój Tomcio był chrzestym :) Impreza udana jedzonko pycha :P

Luckymama wypoczywaj kobietko :)

Nieistotna odezwij się :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry