reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kinga wszystkiego naj dla Was na nowej drodze zycia!!
Pięknie wyglądałaś!!

..aenye utul Filipka bidulek malutki, wszystkiego naj z okzaji roczniczy no i gratuluje wpisów może przyjdziesz do mnie na wydział mi też dwa brakują:nerd:

STO LAT dla Olafka
następne w kolejności STO dla mojego Dziecia
no i dzisiejsza stówka dla Iggiego
i dla Juleczki od Kuleczki:-D

my w domku od niedawna, weekend był nawet nawet
ale i tak się nie wyspałam a tak na to liczyłam:-(
jutro znowu do książek brrrrr....jak mi się nie chce:confused2:

NO TO JESZCZE RAZ:

OLI - WCZORAJSZE STO LAT!!!!!!!!!!!!!
IGGY, JULKA - STO LAT!!!!!!!!!!

I dzięję jeszcze raz za życzonka - bardzo lię tę datę.... Aha - aenye - tego dnia razem z wami obchodzą rocznice moi rodzie.... (29 lat) - w takim razie życz.ę Wam tle rocznic razem ile moim rodzice są ze sobą...a nawet więcej!!!!!!!!!!
Ps. Gorzka wódka gorzka wódka, nie będziemy pili....
(czy u was też się to śpiewa????):-D

HEHEHE- dziękuję jeszcze raz i piję ,za nasze zdrowie piję, a jakże, hehehe :-D:-D:-DI nawet wiecie co stwierdziłam??? Chce trzecie!!!! Chłopczyka tym razem ,ale co by nie było, chcę;-):tak::-D:-D:-D

I jak ciut wytrzeźwiałam, stwierdziłam ,że poczekam z 5 lat, niestety, ale musz zdobyć lepszą pracę, lepsze zarobki, musimy wykończyć pokoje na poddaszu.....
Ala podrośnie, będzie miała 11 lat... będzie małym pomocnikiem... Zresztą już jest - w Nat jest zakochana....

O Jezu, najważniejsza ta praca,,,,:sorry:
I kocham dzieci - grzeczne jak Natka - nagroda za wychowanie Ali...:-D - gdyby ktoś nie kapował - Ala to taki mały Filip nieistotnej ,czy aenye....:-Dczyli wybitnie-wymagająca-utulenia -co-godzine-wydrzymordka....
A Natka - Jezu, ja mam małe dziecko???? Siakoś nie zauważyłam...:cool2:.

a ja sobie popijam meliske, robie pazurki i katuje uwielbiane desperate housewives!!! zajebisty, najlepszy serial :cool2:

dziekuje bardzo za slowa pocieszki po nocce, zobaczymy, jak dzisiaj..
i dziekuje za zyczonka :-) u nas dzien jak codzien, nawet nie zlozylismy sobie tak naprawde zyczen.. zero romantyzmu i te pe. moze za tydzien nadrobimy.

dzis na festiwalu fajowo, od jutra praca.. ale fajnie sie zapowiada!
jeszcze tylko rano jedno zaliczenie i ufffff. potem dopiero cos w pazdzierniku.

buziam i do zoba :-D

reklama
chyba do testowania!!!!!!!!! nie trzymaj nas tak w niepewnosci, plizzz :-D

witam sie i ja :-) zaraz doslownie musze pedzic na uczelnie na zaliczonko, potem do pracy... ale najpierw musze sie odpicowac. auc. jak dawno juz sie nie stroilam... a tu musi byc elegancko i niemalze galowo. fajnie, sie troche inaczej "byc" chociaz przez tydzien :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry