reklama

mamusie grudniowe:)

KINGA z najlepszymi życzeniami, by szczęście nie znało miary, by codziennie świeciło słońce, a Wasze uczucie było wyjątkowo gorące.
Wielu miodowych dni, Wspólnych radości bez trosk, Spełnienia wymarzonych chwil, Oby sprzyjał Wam los!

Olafku 100 lat:-)

reklama
ale tu masakryczne pustki dzisiaj...

pochwale sie, ze dzis zdobylam dwa wpisy ZA NIC :-D w sumie czekalam na babke od 11 do 18 i umieralam z nudow (wydzial w remoncie, nawet automatu z kawa nie bylo, musialam na prawo smignac sie wspomoc), powtarzajac najnudniejsze notatki w zyciu.. ona przyszla, wraz z nia nagle znalazlo sie jeszcze 6 osob, i wszystkim dala wpisy za darmo ;-) nawet sie slowem nie odezwalam! i pracy nie musialam pokazywac :-) no mniammmm!!! a mialo sie ciagnac do pazdziernika to zaliczanie u niej, bo ona raczej z tych mlodych wykladowcow, pelnych entuzjazmu i "optymizmu poznawczego", co nie odpuszczaja latwo (ponoc :rofl2:) i chyba znowu mialam farta :-D dwa przedmioty za jeden usmiech!! to sie ma gest :rofl2:

ale wymeczylam sie tym garazowaniem na wydziale i padam na pysk.. wiec ide lulu.. posmigam troche HP i tyla mnie widzieli. mam nadzieje, ze Filip da mi spac, bo ponoc tesknil za mna (fakt, jak przyszlam, to nie chcial sie odkleic na chwile nawet, u innych beczal). czopek w dupke, przytulaniec i byle do rana..

a od jutra festiwal.. jeszcze jutro preparation, ale od poniedzialku powazna robota :-) erghhhh

rocznice slubu mamy jutro.. beka.. kiedy to minelo!! i nic nie mamy zaplanowane, bo z kim niby dziecko zostawic..

Nieistotna ja osobiscie nie znam tych stron tylko napisalam ze nasz znajomy szrociarz szuka auta na stronach dla profesjonalistow. Dokladniej chodzi o to ze sa stronki z autkami z ubezpieczalni gdzie i tak tylko profesjonalisci francuscy moga nabywac auta.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry