reklama

mamusie grudniowe:)

Aha - kate - Kasia i czarna Dorotka - dziękuję za popodbijanie mojej aukcji - sprzedałam kurtałkę a 2 zł więcej niż wydałam;-):-D:-D:-D

Nie ma to jak klan z bb:cool2:

reklama
a u nas okropna noc, Filip budzil sie co chwile odkad polozylam go spac, o 23 dalam mu czopek, ale nic nie dalo. o 1 sie obudzil, centralnie - oczy jak piec zlotych i gada. no szlag mnie trafil, Dawid usypial go w foteliku, ale on tak 15 minut spal i znowu sie budzil, a ja go caly czas bujam. w koncu zaczal mocno plakulic o 3, cos sie prezy, zrobil kupe. przebralam, ale juz wiedzialam, ze to brzuch pewnie, bo to taka mini mini kupka byla... no i sie zaczelo masowanie, przyciaganie nozek do bunia itepe... zrobil az 5 kup w nocy!!! ostatnia juz spora, zrobil na stojaco, ale az plakal, biedulek, z wysilku.. chyba z 10 minut cisnal :-( i zazadzil nas totalnie, tak walily te gowienka, jak nigdy. normalnie kwas siarkowy to pikus.
ale mi go bylo zal... dalam smecte i zasnal, spalismy do 8.30 z jedna pobudka tylko.

nie wiem, po czym, niczego nowego nie jadl wczoraj, moze tylko winogronka na swiezo, dawid mu ze 4 obral i wyjal pestki, bo maly go nie odstepowal, zjadl wszystko (tak fajnie gryzie ostatnio bezzebnie ;-) ) no ale nie pierwszy raz jadl winogrona!!

eeeech, biedulek... zebow nadal nie ma. do srodka mu rosna chyba.

ale dalam oPIS kupowych problemow :rofl2: smacznego!

reklama
dziękuję Kamilko za pamięć:-D:-D:-DJako że keszu nie mamy wcale - mąż mi powiedział,że na imieniny dostanę w październiku bilet do kina:eek:. W październiku.:eek::-D

Aenye - pierwsza rocznica - no no no :tak::-D Wszystkiego najlepszego:tak::tak::tak:

Kinga
- ślicznie wyglądałaś. Więcej fot!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry