reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
aenye jak uszy??? pisz jak Filip???

Kicia on się budzi na bank nie z głodu;-) Jak najbardziej sie chce przytulać. Tak właśnie maja cyckowe dzieci:-D Lil budził sie cały czas w nocy jak karmiłam (1,5 roku). Może rośnie i kostki go bolą:-( Albo ząbki oczne - te bolą potwornie, albo brzuszek boli. No nie wiem. Ale głód raczej wykluczam. Dawaj mu pić częściej. Może to o to chodzi. no nie wiem . Powodzenia.

ja nie :cool:

Aenye - jakby go w nocy bolało ucho, to by na pewno nie usnął w ciągu paru minut sam. :tak: By płakał na pewno długo z tego powodu. Pewnie jeszcze w nocy i rano było ok, dopiero potem się rozwinęło zapalenie. :tak:
Dużo zdrówka dla Filipkab:happy: i melduj jak tam :tak:

byl lekarz.. zalamka.. mlody ma zapalenie obojga uszu!!! dramat.. to od kataru, co sie z nim ponoc rozprawilam juz dobre tydzien temu...
ma ponoc cale gardlo zawalone wydzielina sluzowo-ropna i stad bakterie przeniknely do uszkow...
oczywiscie antybiotyk w duzej dawce, krople lecznicze do uszu, otrivin do nosa, tetrisalem czyscic, ibufen ..
urgh...

mlody nic dzis nie chce zjesc oprocz mleka z kaszka, no ale skoro Nati Dity na takiej diecie zyje, to i jemu sie nic nie stanie ;-)

ogolnie dramat, ale jestem dobrej mysli... na lekach jakos idzie. bez - maruda :-(

O raju:-( Biedny Filip. Uszy bolą okropnie. Mojej kumpeli córka notorycznie na uszy choruje i cierpiatko z niej malutkie.
Ściskaj Filipka.
U mamy to sie choć wyśpisz. Powodzenia na wizycie.

Ps a tak wogóle to płec stwierdza sie kiedy???
Coś koło 20 tygodnia??

Łoj nie pamiętam:-p:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry